Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy megszeressen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy megszeressen?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztályban, aki tetszik nekem. Viszont másnak is tetszik, ráadásul az egyik barátnőm az. Ő egy nagyon nyomulós lány, velem ellentétbe, aki csöndes vagyok és kevésbé szókimondó. Mit tegyek, hogy engem szeressen meg és válasszon ki a fiú, ne a másik lányt?

Értelmes válaszokat várok!

#szerelem #szerelmi rivális
2020. jan. 30. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
Hagyd a fenébe és keress normális pasit! Vége a gyerekkornak kisanyám a mesében nem mindíg ajó győz! Ha barátnőd nyomulós és csinos meg dögös simán felkelti a fiygelmnét még te visszahúzódo csöndes lány vagy ami persze tanórákon nem hátrány, de pasizásból igen, hsizen unalmas is vagy drága barátnőddel ellentétben. Majd elfogja dönteni a pasi, hogy neki ki a szimpatikusabb, ha bnőd, akkor keress másik Crushot! VAGY! előzd meg barátnődet két lépéssel, hívd ela srácot suli után sütizni, mekizni, ha ingent mond, akk bejössz neki, onnantól csak rajtad múlik, hogyan alikítod a dolgokat és idióta bnőd nem fog bezavarni. Ha ehhez gyáva vagy/ nem tezsed ezt meg, akkor bnőd lecsapja a kezedről. ..
2020. jan. 30. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

#1 elég nagy hülyeséget írtál 😂

Ez esetben nem tudom hogy a kérdező milyen de alapvetően a csendes visszahúzódó nem azt jelenti hogy unalmas. Gondolkodj, S aztán írj.

Beszélgess a sráccal. Az már rajta múlik melyikőtök lénye fog megtetszeni neki.

2020. jan. 30. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess vele, ebből megtudhatsz dolgokat és közelebb is kerülhetsz hozzá, de ehhez ha kell oda kell menned hozzá, tudom hogy sok bátorság kell ehhez de meg tudod csinálni!Sok sikert.🙂
2020. jan. 30. 22:36
 4/7 anonim válasza:
83%
Ha a barátnőd megtudja, hogy randira hívtad valószínű, hogy nagyon megharakszik. Döntsd el, hogy mi a fontosabb!
2020. jan. 30. 22:42
 5/7 anonim ***** válasza:
25%

2! Gondolkodj inkább te mielőtt írsz! Iskola menője voltam, ráadásul olyan suliba jártam, ahol 3 fiú és 33 lány volt az osztályban, látszik, hogy nem értesz a csajokhoz és a szerelemhez sem :D Olyan nagy barátnők nem lehetnek, mert ezt a kérdező egy "versenynek " fogja fel :D Az a helyzet, hogy a nagyobb szokimondó bátorabb láynok oda mernek menni a pasikhoz és mesélnek nekik esetleg storykat, megnevettetik őket, még egy csendesebb viszahúzódobb lány a csodára vár...Mindenki olyan okos... beszélgessen vele...persze beszélgessen ha akar, de oda megy a nagyobb szájú vagányabb bnője, aki féltékeny és magára fókuszáltat a pasival, akérdező érezni fogja, hogy nincs ott helye és emelt fővel eljön. Ti ne írjatok hülyeséget...

Kérdező : Nyugodtan hívd el...vagy törődj bele, hogy ezt a nagyobb szájú bnőd megteszi.. le elhet pontozni

2020. jan. 30. 22:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Én #3as vagyok, igaza van az 5ösnek, hívd el valahova, ott nem zavar titeket senki és magadat adhatod neki😄
2020. jan. 31. 14:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A mai nap beszélgettem vele többet is, és úgy tűnik, nem olyan reménytelen ez a helyzet. Remélem, jól fog alakulni! c:
2020. jan. 31. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!