Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy megszeressen?
Van egy fiú az osztályban, aki tetszik nekem. Viszont másnak is tetszik, ráadásul az egyik barátnőm az. Ő egy nagyon nyomulós lány, velem ellentétbe, aki csöndes vagyok és kevésbé szókimondó. Mit tegyek, hogy engem szeressen meg és válasszon ki a fiú, ne a másik lányt?
Értelmes válaszokat várok!
#1 elég nagy hülyeséget írtál 😂
Ez esetben nem tudom hogy a kérdező milyen de alapvetően a csendes visszahúzódó nem azt jelenti hogy unalmas. Gondolkodj, S aztán írj.
Beszélgess a sráccal. Az már rajta múlik melyikőtök lénye fog megtetszeni neki.
2! Gondolkodj inkább te mielőtt írsz! Iskola menője voltam, ráadásul olyan suliba jártam, ahol 3 fiú és 33 lány volt az osztályban, látszik, hogy nem értesz a csajokhoz és a szerelemhez sem :D Olyan nagy barátnők nem lehetnek, mert ezt a kérdező egy "versenynek " fogja fel :D Az a helyzet, hogy a nagyobb szokimondó bátorabb láynok oda mernek menni a pasikhoz és mesélnek nekik esetleg storykat, megnevettetik őket, még egy csendesebb viszahúzódobb lány a csodára vár...Mindenki olyan okos... beszélgessen vele...persze beszélgessen ha akar, de oda megy a nagyobb szájú vagányabb bnője, aki féltékeny és magára fókuszáltat a pasival, akérdező érezni fogja, hogy nincs ott helye és emelt fővel eljön. Ti ne írjatok hülyeséget...
Kérdező : Nyugodtan hívd el...vagy törődj bele, hogy ezt a nagyobb szájú bnőd megteszi.. le elhet pontozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!