Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyáva vagyok ahhoz hogy én kérdezzek meg egy srácot és az a fantasztikus tervem hogy talán egyszer belém szeret, és ő lép először. Tippek?
Van egy srác akit imádok. De tényleg a humorát, a haját, nem beszélve arról hogy baromi okos és jól néz ki. (Nem mellesleg az osztálytársam és 10-es vagyok.) Valószínűleg esélyem sincs nála, mert közel két fejjel magasabb.😂 De azért tudnátok tippeket adni, arra hogy, hogy vetessem magam észre?
Előre is köszi
"Valószínűleg esélyem sincs nála, mert közel két fejjel magasabb.😂"
Ilyenek miatt, nem fog beléd szeretni, mert önbizalomhiányos vagy és gyerekesen gondolkozol. Oké 10.-es vagy és gyerek, de így kb az ötödikesek szoktak gondolkozni, hogy jaj nagyobb nálam. Gyerekes gondolkodásnak is van több szintje, ez meg kb az alja. Az a fiú, valószínűleg ezt látja rajtad és ezért sem kezdeményez nálad semmit.
Két lehetőséged van:
- Lépsz felé -》simán össze is jöhettek.
- Nem lépsz felé -》valószínüleg esély sem lesz arra, hogy összejöjjetek.
kösz a tippet
🔞 Vonj be egy harmadik felet, aki megérdeklődik efelől.
🔞 Lányok pontozása közben, te is szóba kerülsz - és ott egyből kibújik a szög a zsákból !
🔞 Aztán ha sikerült leszűrni, miként vélekedik/érez. Nem vársz, hanem te lépsz elsőnek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!