Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Gyáva vagyok ahhoz hogy én...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyáva vagyok ahhoz hogy én kérdezzek meg egy srácot és az a fantasztikus tervem hogy talán egyszer belém szeret, és ő lép először. Tippek?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit imádok. De tényleg a humorát, a haját, nem beszélve arról hogy baromi okos és jól néz ki. (Nem mellesleg az osztálytársam és 10-es vagyok.) Valószínűleg esélyem sincs nála, mert közel két fejjel magasabb.😂 De azért tudnátok tippeket adni, arra hogy, hogy vetessem magam észre?

Előre is köszi

2022. jan. 10. 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:
98%

"Valószínűleg esélyem sincs nála, mert közel két fejjel magasabb.😂"

Ilyenek miatt, nem fog beléd szeretni, mert önbizalomhiányos vagy és gyerekesen gondolkozol. Oké 10.-es vagy és gyerek, de így kb az ötödikesek szoktak gondolkozni, hogy jaj nagyobb nálam. Gyerekes gondolkodásnak is van több szintje, ez meg kb az alja. Az a fiú, valószínűleg ezt látja rajtad és ezért sem kezdeményez nálad semmit.

2022. jan. 10. 17:49
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
#1 +1
2022. jan. 10. 18:07
 3/8 anonim válasza:
97%
Ha érdekled előbb-utóbb összeszedi magát. Ne áltasd magad
2022. jan. 10. 19:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem aszerint leszel valakinél esélyes, hogy mennyivel vagy alacsonyabb nála. Ha osztálytársak vagytok, akkor már azalatt a másfél év alatt észrevettél volna jeleket, hogy bejössz neki, de ha nagyon szeretnél te adni jelet neki, megpróbálhatsz szünetben odamenni egy bármilyen kis apró beszélgetéssel és akkor majd látni fogod, hogy hogyan viszonyul hozzád
2022. jan. 10. 19:52
 5/8 anonim ***** válasza:
55%

Két lehetőséged van:

- Lépsz felé -》simán össze is jöhettek.

- Nem lépsz felé -》valószínüleg esély sem lesz arra, hogy összejöjjetek.

2022. jan. 10. 22:51
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Cigánykerekezz előtte tangában. Esetleg anélkül.
2022. jan. 11. 16:03
 7/8 A kérdező kommentje:

kösz a tippet

2022. jan. 11. 17:10
 8/8 anonim ***** válasza:
82%

🔞 Vonj be egy harmadik felet, aki megérdeklődik efelől.

🔞 Lányok pontozása közben, te is szóba kerülsz - és ott egyből kibújik a szög a zsákból !

🔞 Aztán ha sikerült leszűrni, miként vélekedik/érez. Nem vársz, hanem te lépsz elsőnek !

2022. jan. 12. 03:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!