Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány nagyon fiatal egy 25 éves pasihoz?
Arra nem gondolsz, hogy a saját korosztályában miért nem talál magának nőt?
Amúgy igen, sok. Engem se kellett félteni, de felnőtt fejjel azt mondom, hogy max 5-7 év az egészséges korkülönbség. Mikor már mindketten egy életszakaszba vagytok akkor akár lehet több is (pl. Amit az első is írt).
Amúgy milyen programokat akartok csinálni? Ő elvisz a haverokkal kocsmába te meg a kedvenc plázádba viszed vagy Mondoconra? Szexről és védekezésről beszélgettetek legalább?
Elhiszem, hogy a korosztályodban "minden fiú hülye", de ez nem azt jelenti, hogy ne foglalkozz a korodbeliekkel. Szerintem most egy 2-3 év korkül pont ideális lenne.
De tudom, nem ismerlek se téged, sem őt és ti szeretitek egymást. Ha akartok úgyis összejöttök.
Mármint egy kislány meg egy felnőtt férfi?
Igen, ez túl nagy különbség.
Ez nem kérdés számomra h igen. Én veled egy idős vagyok és nekem egy 18 éves fiú tetszett/tetszik de még az is kissé sok. Lépd át a 18-20 éves kort
Na akkor már nem leszel túl fiatal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!