Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most több okból nem jött össze, később még lehet belőle kapcsolat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A történetem röviden annyi hogy megismerkedtem egy fiúval/férfival nem olyan régen. Én 19 éves vagyok, míg ő 26.. Tudom nagy korkülönbség, de a beszélgetéseinkben, az együtt töltött idő alatt ez egyáltalán nem látszott meg. Én sosem voltam bulizós, ivós, ő pedig már kiélte ezt a korszakát, így nagyon egyhullámhosszon tudunk mozogni. Azonban bizonyos problémákból adódóan, bármennyire szerettük volna, nem sikerült kapcsolati szintre jutnunk. Az én családom nem tudja őt elfogadni több okból kifolyólag és eltiltottak tőle. Tudom, 19 éves vagyok de iszonyú közeli viszonyba vagyok velük és nem voltam képes emiatt véglegesen összeveszni velük. Az említett fiú teljes mértékben megertette a szüleim neheztelését mert néhány ok miatt, jogosan féltettek talán tőle anyumék. Viszont ötleteket mondott hogyan lehetne meggyőzni a szüleimet, valamint találkozni akart velük, de ők teljesen elzárkoztak ettől. Volt néhány kapcsolatom már, ahogy neki is mégis ilyet még egyikünk sem érzett korábban. Lehet hogy van néhány fekete folt a múltjában, mégis az egyik legjószívűbb és aranyosabb fiú akivel valaha találkoztam. Semelyik fiú nem figyelt rám és értett meg úgy engem, ahogy ő. Beszéltünk arról, hogy ha a családom nem megy bele abba hogy talalkozzak vele, 1-2 év múlva mikor már úgy érzem van lehetőségünk, fel keresem és találkozunk. Aztán úgy tűnt mégis engednek a szüleim, de végül odáig fajult a vitánk hogy teljes eltiltásra került. Le kellett tiltanom, én pedig ezt olyankor tettem meg, mikor nem volt fent. Írtam neki egy üzenetet hogy nagyon sajnálom hogy így alakult, nem akarom tovább szivatni, ennek most vége, legyen szép élete. Aztán tiltottam..... Viszont azon gondolkodom hogy ha úgy alakul a jövő és 2-3 év múlva, mikor már idősebb vagyok, lenne lehetőségünk arra hogy tényleg kapcsolatba lephessunk, szerintetek nyitott lenne rá? Nem tudom mennyire bánthattam meg tegnap este ezzel, de én nem hiszek a véletlenekbe. Tudom, hogy nekünk még van közös jövőnk de ez rajta is múlik. Szerintetek évek múlva van esély arra hogy kiteljesedhessen a kapcsolatunk vagy engedjem el, mert addigra ő már úgy is tovább lép? Tudom hogy erre itt senki nem tud konkrét választ adni, de szeretném tudni más emberek véleményét is. Előre is köszönöm :)2022. jan. 3. 04:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!