Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba, mit tegyek?
Szerelmes vagyok az osztálytársamba aki lány. Nagyon jóban vagyunk, bírjuk egymást, már írtuk egymásnak azt is, hogy szeretlek. Az elmúlt 1 évben, többet tanultam, illetve megedzettem magam (anno elég hájas voltam)
Most viszont szálkásabb és okosabb vagyok. Ezt miatta csináltam.
Volt, hogy mellettem ült és megsimítottam a combját, ő meg rám mosolygott. Amúgy öleléssel köszönünk egymásnak.
A lényeg, hogy nem tudom mit tegyek.
Van rá esély, hogy összejöjjünk?
Csak úgy vihető tovább a helyzet, ha sokat beszélgetsz vele. Az is jó ötlet, hogy elhívod valahová. Ha elmegy veled, az azt jelenti, hogy bírja a társaságodat, a többi pedig majd alakul valahogy. Sok sikert!:)
Amúgy semmivel nincs több esélyed azzal, hogy edzel, vagy hogy sokat tanulsz. Ezek nagyon fontos dolgok tudnak lenni, de ne remélj sokat, ha ettől várod a sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!