Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelentsen? Szerelmes lehet belém?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már egy ideje beszélgetek, már az elején lejott, hogy durván önbizalomhiányos. Az utóbbi időben viszont kicsit nyitottabb lettem, elmondtam neki, hogy szerintem egyáltalán nem az, de erősödött, hogy az. Emellett adott kisebb jeleket amikre nem fogok így részletesen kitérni.2021. dec. 31. 03:06
1/2 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el ezt a témát, inkabb beszelgessetek egy jot, aztan megszokja.
Feleslegen idegesíted
2/2 anonim válasza:
Ennyiből még arra sem lehet nagyon következtetni, hogy tetszel-e neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!