Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért nem akarja kiírni hogy velem kapcsolatban van?
Csak nem a facebookon akarja élni az életét, ennyi.
Egyébként annyit sem enged kiírni, hogy kapcsolatban vagy? Be lehet úgy állítani, hogy ez legyen kiírva, de közben nem jelölöd meg, hogy kivel.
Miért kell ezt világgá kürtölni? Sosem értettem.
Fél éve vagyok kapcsolatban, nem tettük közhírré. Egyikőnk sem.
18L
Én sem írom ki. Nem a face szenzáció. Előző barátommal sem írtam ki. Az, hogy ki van írva, az sem feltétlenül fel vállalás. Bemutatott a családjának, fontosabb barátainak?
Mert szerintem az a lényeg. Nem egy vacak kiírás.
22N
Én ugyan ez vagyok. De tényleg miért kell kitenni a világnak a magán életedet? Amikor együtt voltam az előző párommal, majdnem három évig, akkor sem tettük ki facere, hogy együtt vagyunk, mert nem a facebookon akartuk élni az életünket.
Bár tudom, hogy mostanság az a divat, hogy a fiatalok szét szórják a közösségi oldalukat a smárolós, ölelkezős képekkel, de lehetőleg annak is látszania kell, hogy hogy van kiszívva a nyakuk. És e mellé még dukál az Így szeretlek 💗💗💗, úgy imádlak kommentek. Ez nevetséges. Őszintén szólva, bennem ez olyan érzést kelt, mint ha nem lenne őszinte a kapcsolatuk és ezzel próbálják látványosan kompenzálni.
Jaj persze, a sok önmagának is hazudó tini. 😂 magánügy, meg nem ott éljük az életünk stb maszlag...
Jelen esetben a srác több csajt is fűzöget erre a nyakamat teszem.
És azért TILTJA MEG a csajnak hogy kirakja mert instant bukás lesz.
Ne legyetek már ennyire naívak! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!