Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szabad lenne nekem ezt a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabad lenne nekem ezt a lányt szeretni? 16/f

Figyelt kérdés

Discordon van egy csaj aki közt és köztem majdnem 4 év különbség van. Teljesen jól megvagyunk mint barátok meg minden, és ezen nem is akarok változtatni, de mindig aggódom érte és még féltékeny is szoktam rá lenni. Jelenleg nincs senkije, én meg nem akarnám megmérgezni a kapcsolatunkat olyanokkal hogy mindig megérint lelkileg mikor beszélünk.

Ezeket az érzéseket ki tudnám valahogy ölni magamból? (féltékenység, túlzott aggódás és szerelem)

2021. dec. 26. 02:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10%
Várj 6 évet utána dughatod
2021. dec. 27. 04:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is voltam hasonló helyzetben. #4 mindent jól leírt, csináld azt amit mondott.
2021. dec. 27. 08:14
 13/14 anonim válasza:

Amúgy Magyarországon a 12 éves és a 16 éves párkapcsolata legális. A beleegyezési korhatár 12, ha mindketten 18 év alatt vannak. Ha az egyikük 18 fölött van, akkor 14 a korhatár.

Az érzelmeidet nem tudod 'kiölni' de uralkodni tudsz rajtuk. Ne hagyd, hogy irányítsanak. Idővel majd vagy elmúlnak vagy alakul majd köztetek valami. De azt javasolnám, hogy ahogy írtad is, mindenképp várj néhány évet, ha párkapcsolatot akarsz vele.

2021. dec. 28. 00:45
 14/14 anonim ***** válasza:
76%
12 eves még azt se tudja mi az a párkapcsolat
2021. dec. 28. 05:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!