Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bejövök neki? (kérdésed túl...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki? (kérdésed túl rövid)

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel év elején nagyon jóban voltunk. Nekem már akkor bejött. Akkoriban minden hétvégén együtt logtunk ha valaki engem viccből megütött akkor azt levágta a földre. És bevállalta hogy szétvágják a növények mert rossz széken ültem és helyet cserélt velem. Azóta egy kicsit elhidegültünk de még jóban vagyunk. Pár hete egy mélypontomon ott volt és segített. Meg is ölelt kétszer is aznap. Azóta hívott talira megint azt mondta hogy a legjobb barátnőm is jön akkor amikor még meg se kérdezte a csajtól hogy jönne e.( Aztán végül nem lett semmi mert beteg lett.autoimmun) A barátnőm mondja hogy tőle kerdezgeti hogy miket mondjon nekem. Meg egy másik mélyponton kérdezte hogy mit segíthet én mondtam hogy ne hagyjon el és azt mondta nem fog. Meg másik barátom megkérdezte tőle hogy örülne e ha átmennék hozzá meglatogatni és azt mondta igen. Szerintetek bejövök neki?
2021. dec. 24. 19:20
 1/9 anonim válasza:
100%
Igen.
2021. dec. 24. 21:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínüleg.
2021. dec. 24. 21:39
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Meg hát.
2021. dec. 25. 03:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hívd át valami kamu indokkal és megtudod.
2021. dec. 25. 05:26
 5/9 A kérdező kommentje:

Legjobb barátnőm megkérdezte tőle és ezt írta. Többi barátom szerint kamuzik

[link]

2021. dec. 25. 08:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki mondja el szivesen, hogy tetszik neki valaki. Pláne nem a legjobb barátjának/barátnőjének.
2021. dec. 25. 09:00
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Akkor nem jössz be neki. Higgy a szemednek. Annyi faszi van még mint égen a csillag, nem pont ez fogja elrontani az új évet. 💁🏻‍♀️
2021. dec. 25. 10:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze másnak hogy kinek tetszik, szoktak kamuzni is
2021. dec. 25. 10:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én se mondtam el annak a fiúnak a legjobb barátjának,hogy tetszik a barátja.

Szerintem bejössz neki

2021. dec. 25. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!