Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes még próbálkoznom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még próbálkoznom?

Figyelt kérdés

Tegnap mondhatni össze vesztünk. Csak barátok vagyunk..(asszem)

Legtöbbszőr én keresem, mindenhétvégén találkoztunk (november elején ismerkedtünk össze,és onnantól találkoztunk szinte)

Tegnap este a fejemhez vágta hogy haragszik rám mert elméletileg húztam az agyát meg felb4sztam párszor. De sajnos nem veszi észre hogy legtöbbszőr azért játszottam a fejem hogy legalább ott egy kicsit boldog legyen,hogy mosolyogjon. Rá írni már nem merek..Tudja hogy tetszik nekem,csókoloztunk is már, sőt párszór nála aludtam de pár hete elmondta hogy nem szeretne kapcsolatot. Ezek ellenére legutobbi talin is csókoloztunk..Elmondta hogy kedvel és jól érzi magát velem, de ez az össze veszés miatt kezdem feladni..és nem tudom hogy érdemes-e még "harcolnom" érte? Ja..és fiúról van szó

2021. dec. 24. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

legtöbbszőr azért játszottam a fejem

Én biztos nem kínlódnék veled, te sem tudod, mit akarsz.

2021. dec. 24. 15:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

mit jelent, hogy játszottad a fejed?

Az fura, hogy azt mondja nem akar kapcsolatot, de csókolóztok. Csak alkalmit akar? Ha neked elég ez, akkor hajrá, ha nem, akkor hagyd inkább, mert ez kicsit gyanús, hogy így akar kikészíteni, rabjává tenni, ezzel az akarom is meg nem is játékkal.

2021. dec. 24. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát ez a pasi így lapát. Szívlapát. Wtf hogy nem akar kapcsolatot, de azért cicázgatna veled?
2021. dec. 24. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szórakozik veled. Nem akar kapcsolatot, de élvezi, hogy te belé vagy esve. Talán később egyéb dolgokra is rá akar majd venni.

Én a helyedben megmondanám neki, hogy vagy barátok vagytok, vagy egy pár, középút nincs, szóval döntse el.

2021. dec. 24. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, csak élvezi, hogy rajta lógsz
2021. dec. 27. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!