Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenre mennyi esély van?? (T...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenre mennyi esély van?? (Több lent)

Figyelt kérdés
Mennyi esély van arra hogy egy olyan férfi aki nagyon sok bántást fájdalmat okozott nekem vissza térjen az életembe? Igazából nyilván nem azt kéne akarnom, de most történt a szakitás 2 napja egy másik nőhöz ment. És letiltott mindenhol. Majd egy platformon ismerősök maradtunk ahol annyit mondott te csináltad magadnak (azért vagyok hibás hogy lebuktattam) de azóta is együtt maradtak. Nagyon rosszul esik persze folyton ők vannak a szemeim előtt. Hogy együtt vannak,szeretkeznek. És beleőrülök. Nyilván ennyi rossz tette után nem bocsajthatom meg neki bár a szívemnek nem tudom parancsolni. Én azt akarom hogy ő igenis bánja meg és könyörög jön nekem. Én pedig határozottan nemet tudják mondani . Vagy mennyi esély van rá hogy ő ezt később megbánta, vagy vissza kapja az élettől azt a rengeteg bántást melyet tőle kaptam
2021. dec. 23. 20:17
 1/2 terminator9000 ***** válasza:

Talán megbánta de nemfog visszamenni, negondolj erre(könnyű mondani) mert bele őrülsz, tudom mitérzel, idő kell(nekem még zene kellett)

első?

2021. dec. 23. 21:13
 2/2 anonim válasza:
100%
Vissza fog hidd el😀 Rossz hír, hogy nem most, a jó hír pedig az,hogy akkor meg már kicsit sem fog téged érdekelni. A karma meg dolgozik csak légy türelmes!! 😉
2021. dec. 23. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!