Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van esêlyem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esêlyem?

Figyelt kérdés
Az iskolában strébernek neveznek,okkal,de van egy "rosszfiú"aki tetszik nekem.Mostanában elkézdtünk beszélgetni..Szerintetek van esélyem nála?

2021. dec. 20. 23:41
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Esély majdnem mindenre van.
2021. dec. 20. 23:47
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Arra hogy 1 patront beléd eresszen persze, azon kívül nem nagyon. Tudnék regényeket írni sok mindenről, de vitába szállni senkivel nincs kedvem se energiám. Egyébként meg ha jót akarsz magadnak nem "rosszfiút" keresel hanem értelmeset és lehetőleg izgalmasat akivel kitudsz szakadni a komor hétköznapokból. Bár ezt nem fogod megfogadni mert azt hiszed menő "badboyokkal" járni (hányingerem van ezektől a kifejezésektől is)
2021. dec. 20. 23:54
 3/6 Musztafa Kebab ***** válasza:
95%
Attól függ mennyire nézel ki jól. Minden ezen múlik.
2021. dec. 21. 01:22
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Ha tényleg stréber lennél, okkal, akkor nem lenne időd egy rosszfiúval se foglalkozni :)
2021. dec. 21. 10:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Mindenki azt hiszi hogy a strébernek nincs magánélete,pedig egyáltalán nincs így.Egyebkent pedig említettem hogy már elkézdtünk beszélgetni,és szerintem észre is vette hogy tetszik nekem,csak nem tudom hogyan tovább?Valljam be neki ?
2021. dec. 21. 21:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

(magán vélemény)

Ne valld be neki! AZ ilyen srácok után tudod mennyi csaj fut? Millió, ha nem akarsz beállni a sorba és egy futókaland lenni. Legyél kicsit elérhetetlen, hátha felkelted az érdeklődését azzal is, hogy "küzdenie" kell. Ha érdekled lépni fog, ha nem akkor nem éri meg erőltetni.

2021. dec. 21. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!