Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az ha ezt mondja egy lány úgy ha van barátja?
Figyelt kérdés
Azt mondja hogy rám vár, de közben van barátja.
Előzmény az az hogy: Régebben amikor egyedül volt ismerkedtünk de nekem még sosem volt barátnőm, meg félénk típus vagyok ez a lány meg eléggé bátor, így nem hittem el hogy lehet nála esélyem, nem kezdeményeztem. Utána összjött egy fiúval és most ezt mondja. Szerintem az lehet az oka hogy nem akarja hogy eltűnjek és ha vele szakít akkor összejönne velem. De nem vagyok biztos, nem értem a lányok gondolkodását.
2021. dec. 17. 20:11
1/3 anonim válasza:
Hát ha vele van akkor vele van, nem rád vár.
Ha tényleg össze akarna jönni veled szakítana.
Szóval jól látod, tartaléknak tart.
2/3 anonim válasza:
"úgy ha van barátom"?...ha ezt kérdezte akkor meglehet dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!