Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mire számíthatok, vajon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthatok, vajon együtt lehetünk még?

Figyelt kérdés
Röviden az történt, hogy van egy lány, több mint fél éve ismerjük egymást. Most ősz vége felé estem belé, elvileg "járunk" de egy ideje elbizonytalanodott, szeret, de nem érzi a szerelmet (mondjuk nem is volt még barátja). Jó srácnak tart, akiből még egy ilyen nincs, de teljesen össze van zavarodva, nem áll készen egy kapcsolatra. Mondtam, hogy gondolja át a dolgokat, de azóta teljesen semlegesen beszélgetünk, ha összefutunk csak egymásra nézünk. Ilyenkor mi van?

2021. dec. 15. 21:01
 1/6 anonim válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2021. dec. 15. 21:32
 2/6 A kérdező kommentje:
17/f,18/l
2021. dec. 15. 21:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt talán két szem közt tudnátok a legjobban megbeszélni.

Se neki, se neked nem jó ez.

2021. dec. 15. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A "nem áll készen egy kapcsolatra" szöveg nagyjából azt jelenti, hogy nem igazán kellessz neki. Egy őszinte beszélgetést szerintem megér a dolog, de sok jóra sajnos nem számítanék.:(
2021. dec. 15. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű. Eddig se voltatok együtt amúgy ténylegesen.
2021. dec. 15. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:
36%

Talált jobbat.

Bocsi

2021. dec. 18. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!