Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek rossz ember...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rossz ember vagyok ha ezt teszem? Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akibe beleszerettem, de van neki egy barátja. De viszont ez a barátja sokszor megbántotta őt, de adott neki új esélyt viszont nem sokat változott a helyzet. Önzőség tőlem, ha le akarom beszélni a lányt arról a fiúról, és megakarom adni neki azt amit a sráctól nem kapott? Figyelmet, szeretetet és odaadást.

2021. dec. 15. 00:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

igen, önzőség

hagyd, hogy a lány maga jöjjön rá arra, hogy jobb lenne neki más mellett

2021. dec. 15. 01:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább úgy mondanám, hogy kilóg a lóláb, de teljesen érthető, hogy próbálkozol. Az más kérdés, hogy vajon sikerülni fog-e. Nem vagy rossz ettől. Én a helyedben azt csinálnám, hogy nem próbálnám lebeszélni a lányt róla, viszont rendes lennék vele, hogy lássa, hogy vannak más milyen fiúk is. Persze itt ezt a friend zone - veszélyt szokták mondani, amihez nem értek.
2021. dec. 15. 10:08
 3/6 kombika ***** válasza:
100%
Ha sokat beszélgetsz vele erről a dologról, akkor a lány szemében te "baráttá" válsz. Soha nem fog rád pasiként nézni. Mindent el fog mondani, de soha nem akar majd tőled semmit, mert a barátja vagy. Te meg szenvedsz majd mint egy kutya. Ha akarsz tőle valamit, akkor csábítsd el. Más út nincs sajnos-
2021. dec. 15. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A FÉRFI megszerzi magának a NŐT. 🙂

Ez az élet törvénye.

Ne szidd neki a másikat. Ne a lelki ládája legyél.

Próbáld meg elcsábítani tőle óvatosan, ügyesen, szerezz neki közös, kellemes, szórakoztató élményeket, légy nagyon udvarias, de azért távolságtartó 3 lépésre. Legyél figyelmes, érezze magát biztonságban. Beszélgess vele mindenféléről, RÁ legyél kíváncsi, hogy ő milyen személyiség. Legyél KÜLÖNB a gyakorlatban, mint a mistani párja. Magától lássa meg a különbséget.

Hosszú távon tied lesz a pálya.

2021. dec. 15. 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyon lesarkítva a dolgot nem fog menni !

A nők fejjel mennek a falnak egy pasi miatt , ha az anyagi társadalmi vagy egyéb előnyhöz juttatja őket ... Valószínű ha sokszor meglett bántva a csaj és neki ez a barom kell ez a helyzet ...

Csak magad hozod kellemetlen helyzetbe majd

Nekem 3 ilyen eset kellett hogy megtanuljam a leckét sosem éri meg ilyen bonyolult szarkapcsolatú lány után futni , de még segíteni sem helyrerakni a kis életét .

2021. dec. 15. 20:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hasznos tanácsoknak tűnnek. Megfogadom.
2021. dec. 15. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!