Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kiszeretett belőlem a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszeretett belőlem a barátom a tetteim miatt.Veletek volt már ilyen és tényleg velem van a baj?

Figyelt kérdés
Az elején nagyon akart engem de ezt pár hét elteltével már nem láttam rajta sőt nekem érzéseim sem voltak de adtam kettőnknek esélyt.Sosem dicsert meg ezert is ketelkedtem benne hogy nem en vagyok neki A lany,raadasul eleg bo beszamolot is kaptam valaki masrol akibe szerelmes volt elottem.A lenyeg a lenyegben,hogy 5honap utan teljesen szerelmes lettem bele mire o kiszeretett belolem mert nem mutattam be meg szuleimnek (elso kapcsolatom) es picit tavolsagtarto voltam olyan teren hogy suliba is csak koszontunk nem csokoloztunk.Most nagyon magamat okolom.Mit gondoltok?
2021. dec. 14. 23:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

ezek csak kifogások a részéről

hány évesek vagytok?

2021. dec. 15. 00:52
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ez tanulópénz. A tini kategóriában megfér a kérdésed. Nincs ezzel baj. Legközelebb ügyesebbek lesztek. :) Amúgy a korodat légyszi írd be a kérdés alá válaszként. Az is sokat segítene hasznos tanáccsal ellátni.

29/F

2021. dec. 15. 00:53
 3/11 A kérdező kommentje:
Mindketten 18 evesek
2021. dec. 15. 01:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ez már nem is annyira tanulópénz. Itt már azért jobban sérülhetnek az emberek. Legközelebb legyetek óvatosabbak egymással.

kettes voltam

2021. dec. 15. 01:47
 5/11 anonim ***** válasza:
19%
Még hogy a lányok hamarabb érnek . Te 18 éves létedre rosszabb vagy mint egy ovis. Engedd el a pasid. Mindketten nevetségesen éretlenek vagytok
2021. dec. 15. 02:33
 6/11 anonim ***** válasza:
45%
Hogy elég hülye ez a pasi.
2021. dec. 15. 03:06
 7/11 A kérdező kommentje:
Miért vagyunk nevetségesen éretlenek? Gondolom magyarázat is jár a minősítésed mellé:)
2021. dec. 15. 08:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem így megy. Ha valaki szerelmes, akkor tök mindegy, mit csinál a másik, még akkor is kepeszt érte, amikor már az összes ismerős és rokon a fejét fogja, és imádkozik, meg fekete kakast áldoz teliholdkor, hogy az Isten szerelmére jöjjön már meg az esze annak a szerelmes hülyének és hagyja már ott végre azt, akibe szerelmes. Hány ilyen sztori van, amikor emberek bántalmazó kapcsolatban élnek, naponta agyonverik őket, sokszor még a gyerekeiket is, vagy mondjuk folyamatosan megcsalják őket, mégsem lépnek, mert ők SZERELMESEK...mindegy, hogy férfi vagy nő.
2021. dec. 15. 11:21
 9/11 anonim ***** válasza:
56%

Nem volt jó a szinkron, megesik az ilyesmi.

Azért kérdezd meg, hogy mi az oka.

Lehet az 5 hónap?

Akkor ne sajnáld, majd lesz jobb.

2021. dec. 15. 11:48
 10/11 kombika ***** válasza:
100%
Az a pasi nem érdemelt meg téged. Engedd el. Lesz sokkal jobb!
2021. dec. 15. 12:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!