Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az Anotalkról?
Figyelt kérdés
Gyakran használjátok?
Kort is légyszi.
2021. dec. 11. 09:44
1/10 anonim válasza:
Egyszer próbáltam ki kíváncsiságból. Hát... nem valami minőségi hely. :D
4/10 anonim válasza:
3-mas tökéletesen leírta. Tele van perverz alakokkal, mindenki ugyanúgy kezdi a beszélgetést: "Szia. Korod?" és összességében alig találni normális embereket. Nagy ritkán előfordul azért, régebben unalomból felnéztem és 1-2 alkalommal sikerült találnom jó beszélgetőpartnereket, de társkeresés szempontjából nem ajánlom, ha egy hosszabb kulturált beszélgetést el tudsz érni valakivel, akkor már nagy szerencséd van.
5/10 anonim válasza:
Néha felmegyek, unaloműzésnek jó
6/10 anonim válasza:
Mindenki kilép, mindenki perverz. Én egy puncis képet kaptam ma😅
7/10 anonim válasza:
Egy barátot találtam ott, akivel már évek óta beszélünk.:)
De ez egy nagyon nagy csoda volt, az összes többi srác ott nem tud mást írni csak azt hogy "snap?" "képcsere?" "perverz vagy?" stb.
8/10 anonim válasza:
Több jó barátot is találtam már ott fiut és lányt is
9/10 anonim válasza:
Talááltam ott barátot már, nem egyet. Volt akivel több is lett.
10/10 NTBS válasza:
Lányoknak előnyösebb mint fiúknak, mert óriási a fiútöbblet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!