Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az Anotalkról? Hány évesek vannak ott kb? A múlt héten beszélgettem egy aranyos sráccal, de nem tudom, hogy találhatnám meg ott újra. Szerintetek lehetetlen?
1. Én akkor használom ha unatkozok, hisz akkor tök jó.
12 kortól fölfele 18 alattiak a legaktívabbak ebben de van 20 meg 30 évesek is.
2. Sajnos ha a beszélgetést megszakítja valamelyikőtök azt már nem tudod visszacsinálni. Ezért szokták azt hogy elkérik egymás neveit és bejelölik egymást facebookon és akkor ott tudják folytatni. Így nem lehetséges hogy megtalálod.
3. Azért mert éppen kevés van a korosztályodban amit kiválasztottál és ezért csak várni kell türelmesen.
Ha ez segít, nekem se működik simán, de ha inkognitóablakban nyitom meg akkor meg igen, szóval egy próbát megér.
Egyébként nekem eddig tetszik az oldal, bár nekem alapból jól megy a beszélgetés, lehet ezért tudok annyi emberrel ott elbeszélgetni.
A trollokat meg nyilván továbbnyomom. Az kicsit zavar, hogy volt pár lány akivel szívesen folytattam volna, meg is beszéltük de végül nem jelöltek be facen, de az az ő bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!