Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleestem egy félig roma...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleestem egy félig roma csajba, érdemes kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Ő 17 én 20. Szüleim nagyon nem szeretik a cigányokat, a lányon annyira nem látszik, de az anyján nagyon. Bár talán nem lehetne semmi, mégis érdemes ráírnom? (személyesen nagyon ritkán látom)

A lány baráti társaságában nem nagyon vannak cigányok egyébként.

Még általánosból ismerem, de ott sem nagyon beszéltünk.

2021. dec. 9. 11:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

10

Na legalább ebben egyetértünk. ;)

2021. dec. 9. 19:04
 12/16 A kérdező kommentje:

#8 miért nem tetszenék a haveroknak? Nem veszekedek senkivel.

#9 te erősen rasszista vagy, attól még hogy van egy miniszterelnök, aki félig cigány és lop, attól még nem lesz az összes félcigány bűnöző!

2021. dec. 9. 19:07
 13/16 anonim ***** válasza:
39%

12

Vállalom. A 33 évem alatt minden konfliktusom retkekkel volt. A fél retek is az. A férjem rendőr, tudna mesélni neked az elmúlt 11 évéről. Felőlem keveredj,majd megszívod,nem az én bajom lesz. De ahogy a soron élő szegény magyar kolleginám mondaná: rendes cigány és illatos sz.r nincs. Isten áldjon.

2021. dec. 9. 20:58
 14/16 A kérdező kommentje:

Te se keverd a szezont a fazonnal, az én iqmat nem szolhatod le, mert amivel továbbtanultam ahhoz elengedhetetlen.

Viszont nagyon kevered a dolgokat, az IQ az analitikus és absztrakt gondolkodást méri, nem tudom milyen a mércéd, de azt még mindig nem tudtad megmagyarázni, hogy miért lenne minden cigány bűnöző. És látom nagyon értelmes kifejezéseket használsz, pl 'keveredni' vagy 'retkek'

Amúgy ki a te kolléginád, hogy olyan nagy a szava? Ő a Dalai láma reinkarnáció vagy mi?

Ha egy random ember azt mondja, hogy jogállam van Magyarországon, már az is lesz?

2021. dec. 9. 22:09
 15/16 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem abban az esetben simán kezdeményezhetsz, ha se a lány, se a családja nem bajos.:)
2021. dec. 9. 23:10
 16/16 A kérdező kommentje:

#17 a családját nem ismerem sajna, az apám ismeri a csaj anyját, de nem akarok kérdezni róla, mert rögtön gyanakodna.

Apját még nem is láttam, lehet hogy külön élnek.

2021. dec. 10. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!