Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszelni szeretnek vele?
Figyelt kérdés
Van egy srac lassan egy hete nem beszeltunk meg semmi a legutobbi uzenetemet nem is latta mondjuk lehet nem vette eszre es hat en nagyon szeretnek vele beszelniii..
Csak nem tudom mivel lehetne irni nekiii ami annyira nem gazos gondolok egy sziara…Valami otlet esetleeeg?
2021. dec. 5. 18:14
1/3 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy hogy van. Ez a legegyszerűbb indítás.:)
2/3 anonim válasza:
Én egy lánnyal vagyok így, pénteken ráírtam, meg se nézte. Felejtsd el, nem érdemes rá pazarolni az idődet. Keress helyette olyan valakit, akit érdekel, mi van veled.
3/3 anonim válasza:
Miért luxus az ékezet???
Szerintem pihentetés a beszélgetést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!