Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan rendezhetjük az esetleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rendezhetjük az esetleges problémát?

Figyelt kérdés
Egy jó barátommal ugyanaz a lány tetszik,viszont én szerelmet is érzek iránta,ellenben a barátommal,akinek ismeretlen az érzés. Nem tudjuk eldönteni,hogy ki jön be a lánynak,mert mindketten kapjuk tőle a jeleket. Ha muszáj,akár ellenség is válhat a barátomból,de nem szeretném,hogy tönkremenjen a barátságunk. Hogyan oldjuk ezt meg?

2021. dec. 1. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ti sehogy.Majd a lány eldönti.
2021. dec. 1. 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:
61%

Egyikőtök enged, vagy megbeszélitek hogy egy lány se ér ennyit és mindketten hagyjátok.

Amúgy ebből: "Ha muszáj,akár ellenség is válhat a barátomból"...

...már látszik hogy nem vagytok barátok, sose mondanál ilyet egy valódi barátra. Nincs olyan hogy muszájból ellenség, ez csak egy gerinctelen kifogás. El is ásnám magam ha így gondolnék valakire, akivel szoros a kapcsolatom. Egy kis szégyenérzet neked se ártana.

2021. dec. 1. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a lányon múlik.
2021. dec. 1. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:
69%
Majd a lány eldönti.
2021. dec. 2. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
69%

Engedd előre őt, de velem is ez volt aztán mindkettőnknek összejöt most utálom a csajt :D

Pedig el nem tudtam volna gondolni hogy egy olyan lány ekkora...

2021. dec. 5. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!