Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti örülnétek neki ha kb 20-26 évesen ti lennének az első barátnője egy fiúnak?
Nem tökmindegy hány lánnyal volt eddig? Nem amiatt fogod szeretni mert már sok lánnyal volt. Én se az alapján keresek lányt hány pasija volt. Én sem azért szeretem mert tapasztalata van fiúkkal, hanem mert a legnyomasztóbb helyzetben is összeszedett és talpraesett tud lenni. Pörög-pörög és emiatt még én is energikusabb vagyok minden nap. És ő sem azért szeret mert több nővel voltam együtt(sőt előtte nekem se volt igazi párkapcsolatom), hanem mert olyan hatással vagyok rá, hogy szeret. Könnyű kritikát mondani így a levegőbe, hiszen nem tudod milyen. Én is sokáig feltételeztem, hogy egy lány ha szép, akkor jó csajszi. Aztán rájöttem, hogy ez nem ilyen egyszerű.
Ne csüggedj nem ezen múlik, hogy beléd tud-e szeretni. Ha van érték amit föl tudsz mutatni, vagy valami hatással lenni rá akkor, hidd el nem ez fog feltétlen számítani. Lehet magatartási hátrányok a tapasztaltabb urakhoz képest megjelennek de szerintem könnyen rá lehet érezni. Hallgass az ösztöneidre is néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!