Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, nálatok lenne esélye...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nálatok lenne esélye egy ilyen lánynak?

Figyelt kérdés

Nektek tetszene egy olyan lány, aki nem az a tipikus "jó" lány?

Mármint elég beszédes, szereti a kalandokat-kihívásokat, érdekli a motorozás, NÉHA káromkodik, van humor érzéke és viszonylag merésznek számít?

A tanulmányi eredménye 4-5ös, értelmes-normális, lehet vele beszélgetni.

Ha nem légyszi, kifejtitek miért?

Normális emberektől, a normális választ megköszönöm.

#esély #párkapcsolat #belső #"Rossz" lány #"Jó" lány
2021. nov. 28. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Én a nyugis kapcsolatokat szeretem már inkább, de egyébként nem rossz amiket írtál, így kalandnak teljesen megfelelne...magam miatt lenne csak kaland, nem a lány miatt.

Tanuljon, élvezze ezt a szaros életét amíg lehet, nem fosztanám meg ettől ezért csak kaland :d, 29f

2021. nov. 29. 00:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha motoros, az csak jó lehet:D 1-2 káromkodás nem a világ, de azért ne lógjon ki a kapanyél a szájából, és ne kezdődjön minden mondata g*ci-vel. 27/F egy CBR600-al
2021. nov. 29. 03:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden egyéb tulajdonsága tetszik, akkor simán lenne esélye. Tök jó lenne együtt kalandozni, merészebb dolgokat is kipróbálni.:)
2021. nov. 29. 12:14
 4/6 Honorius ***** válasza:
100%
A lényeg magadat add, a vagány csajoknak több minden jut, mint annak aki otthon ül. A tanulás elég fontos, a jövőt meg kell alapozni. A tetszés/nem tetszés meg egyén függő. Nekem bejön pl, a szomszéd Feribának nem, mert “a pokolra jut ez a jány”…
2021. nov. 29. 18:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Barátnak nagyon is!

Rendkívül értékelem, ha valaki nem olyan nagyon rózsaszín kisugárzású, törékeny barbibaba típus, hanem van benne egy egészséges mennyiségű vagányság, lazaság.

Párkapcsolatilag viszont... hát nem is tudom.

Ha a merészsége ellenére egy valóban értelmes lányról beszélünk, akkor ott részemről már egyenes az út a szimpátiához, viszont lehet, hogy tutyimutyinak érezném magam mellette sokszor. És ez nem tenne jót az önbizalmamnak 😄

2021. nov. 30. 00:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen ismerkednék egy ilyen lánnyal, csak tanítson meg motorozni. ;)

21F

2021. dec. 1. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!