Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nálatok lenne esélye egy ilyen lánynak?
Nektek tetszene egy olyan lány, aki nem az a tipikus "jó" lány?
Mármint elég beszédes, szereti a kalandokat-kihívásokat, érdekli a motorozás, NÉHA káromkodik, van humor érzéke és viszonylag merésznek számít?
A tanulmányi eredménye 4-5ös, értelmes-normális, lehet vele beszélgetni.
Ha nem légyszi, kifejtitek miért?
Normális emberektől, a normális választ megköszönöm.
Én a nyugis kapcsolatokat szeretem már inkább, de egyébként nem rossz amiket írtál, így kalandnak teljesen megfelelne...magam miatt lenne csak kaland, nem a lány miatt.
Tanuljon, élvezze ezt a szaros életét amíg lehet, nem fosztanám meg ettől ezért csak kaland :d, 29f
Barátnak nagyon is!
Rendkívül értékelem, ha valaki nem olyan nagyon rózsaszín kisugárzású, törékeny barbibaba típus, hanem van benne egy egészséges mennyiségű vagányság, lazaság.
Párkapcsolatilag viszont... hát nem is tudom.
Ha a merészsége ellenére egy valóban értelmes lányról beszélünk, akkor ott részemről már egyenes az út a szimpátiához, viszont lehet, hogy tutyimutyinak érezném magam mellette sokszor. És ez nem tenne jót az önbizalmamnak 😄
Szívesen ismerkednék egy ilyen lánnyal, csak tanítson meg motorozni. ;)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!