Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mindig vannak "jelek"?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig vannak "jelek"?

Figyelt kérdés

Ha valaki akit csak látásból ismersz és tetszik akkor annak te próbálsz "jeleket" adni? Pl sokat nézed vagy valami?

Vagy ha nem tűnik fel, hogy bármi érdeklődést mutatna irántam akkor biztos, hogy nem is érdeklem?

Tudom elég furán fogalmaztam csak nem, hogy hogyan máshogy kérdezzem ezeket meg

2021. nov. 27. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szemezes, mosolygas
2021. nov. 27. 22:56
 2/6 anonim válasza:
100%

Én megróbálnék jeleket adni, de ez elég sok mindentől függ hogy hogyan.

Az hogy látásból ismered az mennyire szó szerint értendő?

Mert ha nem is szoktatok beszélgetni, maximum köszönni egymásnak az utcán akkor elég nehéz jelelni.

Esetleg próbálj meg közös ismerősökönn keresztül programot csinálni. Ha elmentek páran a baráti társasággal valamerre akkor mindjárt könyebb dolgod van.

Ha beválallósabb vagy, vagy nincsenek közös ismerőseitek stb.. akkor hívd el egy programra. Hidd el nem annyira nehéz és kellemetlen. Cseréld fel a szituációt, ha valaki odajön hozzád és megkérdezi hogy nem lenne e kedved elmenni vele mondjuk a karácsonyi vásárba nézelődni akkor hogyan reagálnál rá? Én személy szerint egy nagyon aranyos gesztusnak tartanám. Ha nem érdekled akkor azt mondja hogy más programja van stb.. és ennyivel le is zárult a történet nem kell hónapokig ezen agyalnod.

De ha ennél már vagy szorosabb kapcsolatban az illetővel akkor az is épp elég ha néha megérinted, vagy különösebben odafigyelsz arra hogy mit mondd és visszakérdezel a témákkal kapcsolatban.

2021. nov. 27. 23:02
 3/6 A kérdező kommentje:

Igazábol egyáltalán nem ismerjük egymást, 1 panel házzal lakik arrébb és egy busszal járunk, ennyire ismerjük egymást

Nem is köszönünk hiszen miért tennénk egyáltalán nem vagyunk ismerősök

2021. nov. 27. 23:06
 4/6 anonim válasza:
100%

Oh, akkor ez nehezebb mint gondoltam..

Igazából akkor erre nemtudok jó tanácsot adni

Én amit próbálnék tenni hogy kiderítem a nevét és bejelölöm facebookon, mert onnan egy csomó dolgot megtudhatok róla, kommentelhetek esetleg egy új képe alatt, vagy ha én rakok ki képet akkor lehet hogy szembetűnhetek neki stb..

De ez inkább csak a személyes kergemarha opcióm :D

2021. nov. 27. 23:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Ha valaki akit csak látásból ismersz és tetszik akkor annak te próbálsz "jeleket" adni? Pl sokat nézed vagy valami?" - Persze. Nyilván bámulni nem fogok senkit (bármennyire is tetszik), de apróbb jelek küldésével nincs semmit gond, sőt.

"Vagy ha nem tűnik fel, hogy bármi érdeklődést mutatna irántam akkor biztos, hogy nem is érdeklem?" - Nem biztos. Sok dolog befolyásolja ezt, pl. hogy mennyire félénk az illető.

2021. nov. 28. 00:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy ideje van ez a dolog, akkor szerintem a 4#-es megoldás lenne jó, ha bejössz neki, akkor vissza fogja jelölni.
2021. nov. 28. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!