Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szakítás után mit tegyek ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mit tegyek ?

Figyelt kérdés
Sziasztok... A barátnőmmel 2 évig voltunk együtt és 2 év után elhagyott az egyik barátomért. Én még mindig szeretem öt. 2 hete szakítottunk mert akkor tudtam meg ,hogy a barátommal van. A legrosszabb hogy egy suliba járunk mind a hárman...szóval minden nap azt látom hogy nyalják egymást és hogy milyen jól vannak és ez kurvára fáj... Minden egyes nap végig kell néznem hogy mit csinálnak ezután haza megyek szinte egész nap sírok és vágom magam... Mit tehetnék hogy valahogy vége legyen és jól legyek mert úgy érzem hogy soha nem lesz vége... Minden tanácsot meghallgatok ,18 éves vagyok.

2021. nov. 25. 18:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kisirod magad ameddig jól esik utána pedig szépen kihuzod magad és éled tovább az életed.

Tudom, hogy ez egy nehéz időszak de egy dologba gondolj bele, hogy sose tudod mit hoz a jövő és ki lesz a következő párod és milyen lesz, nem véletlenül szakitottatok ennek így kellett valamiért lennie, majd meglátod később.

2021. nov. 28. 09:17
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a biztatást,már egy ideje edzek és azóta már sokkal jobban vagyok annak ellenére hogy még mindig ugyanúgy szeretem
2021. dec. 7. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!