Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szakítás után mit tegyek ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mit tegyek ?

Figyelt kérdés
Sziasztok... A barátnőmmel 2 évig voltunk együtt és 2 év után elhagyott az egyik barátomért. Én még mindig szeretem öt. 2 hete szakítottunk mert akkor tudtam meg ,hogy a barátommal van. A legrosszabb hogy egy suliba járunk mind a hárman...szóval minden nap azt látom hogy nyalják egymást és hogy milyen jól vannak és ez kurvára fáj... Minden egyes nap végig kell néznem hogy mit csinálnak ezután haza megyek szinte egész nap sírok és vágom magam... Mit tehetnék hogy valahogy vége legyen és jól legyek mert úgy érzem hogy soha nem lesz vége... Minden tanácsot meghallgatok ,18 éves vagyok.

2021. nov. 25. 18:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első lépés az kellene legyen, hogy elfogadod, hogy vége a kapcsolatnak és már nem a te barátnőd. A következő lépés mondjuk az lehetne, hogy elgondolkodol azon, hogy milyen lányt szeretnél magadnak. Amint találsz egy lányt aki megfelelő számodra kezdeményezel és ha sikerül akkor újra van barátnőd.
2021. nov. 25. 18:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ő "csak" egy lány. Mennyi másik van még. Én elhiszem, hogy te még szereted, de ő téged már nem. Sajnos ezt el kell fogadnod.

Ne vágd magad, ilyen és ehhez hasonló hülyeségeket felejtsd el, most azonnal! Ne tégy kárt magadban!

18 éves vagy, még nagyon sok időd van!

2021. nov. 25. 18:48
 3/12 A kérdező kommentje:
Amit még nem említettem ,hogy egy elég félénk fiú vagyok és ez volt az első kapcsolatom ,ő volt az első ember akit szerettem és nagyon nehéz el engednem...
2021. nov. 25. 19:15
 4/12 anonim ***** válasza:

Nyilván nem könnyű, de meg kell tenned.

Csinálj olyan dolgokat amik elterelik a figyelmed.

2021. nov. 25. 19:47
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
Varrd le a barátnőit.
2021. nov. 26. 02:29
 6/12 anonim ***** válasza:

Kezdj el kondizni vagy sportolni valamit. Nem azert hogy visszahoditsd a baratnodet, hanem azert hogy magadon segits. Ez tud segiteni a lelkiallapodon es nagyobb eselyed lesz uj lanyt talalni es meg a felenksegeden is segit.

A srac pedig nem is a baratod ha igy hatbaszurt. Szakitsd meg veluk a kapcsolatot teljesen es soha ne allj szoba veluk… egyszer mar tonkre tettek ne hagyd hogy meg egyszer megtegyek.

Gondolj bele hany no el a foldon… nem az exed az egyetlen no az eletedben aki boldogga tud tenni

2021. nov. 27. 06:21
 7/12 anonim válasza:
Sportolj, ez segít leküzdeni a depressziót. Illetve tervezd meg napodat,hetedet,hogy egy pillanatra se gondolj rá.
2021. nov. 27. 19:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Azért a barátod is eléggé gerinctelen. Nemtom, nálam alapszabály, hogy barátom kiszemeltjével, barátnőjével, exével akkor sem kavarok, ha tetszik nekem.
2021. nov. 27. 20:14
 9/12 anonim válasza:
Szerintem ha valakivel ilyet tesznek egy idő után ez átalakul haraggá,dühvé ami nem probléma próbálj erre így tekinteni, és ezeket az energiákat amit a düh generál fordítsd az edzésbe, a legjobb módja levezetni a dolgokat és magaddal is foglalkozol közben.
2021. nov. 28. 01:55
 10/12 anonim ***** válasza:

A szakítás mindenkinek nagyon fáj, ha jól érezte magat a kapcsolatban, ez nincs közvetlen összefüggésben a félénkséggel. Nem ciki, hogy elhagyott, ne érezd magad szerencsétlennek. Foglald le magad pl sporttal, tanulassal, és nézz másik barátnő után.

Ne ess kétségbe, és legfőképp ne ess abba a hibába, hogy elkezded magad sajnalni. Előtted az êlet, fel a fejjel, hajrá!

2021. nov. 28. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!