Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Na szóval együtt voltam egy fiúval, akivel úgy jöttem össze hogy egy másik fiút elutasítottam miatta, de ez egy hosszú sztori a lényeg hogy ő csak hirtelen betoppant az életembe és megváltoztatott mindent, azt hittem ő az igazi a másik fiút viszont emiatt elutasítottam. Pár hete szakítottam a barátommal és egy facebook sztorit raktam ki ami igazából csak annyi volt hogy jobb is szinglinek lenni😅Ez tök gyerekes volt meg is bántam viszont az a fiú akit anno elutasítottam reagált rá egy röhögős fejjel. Szerintetek azért mert gáz volt ( utólag már szerintem is az volt) vagy azért mert ő még mindig akar tőlem valamit? Mostanában snapen is küld képeket eddig sosem küldött.

2021. nov. 23. 21:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, ha neked tetszik, próbálkozz, bár lehet nem fogja venni, mert már egyszer visszautasítottad. De egy próbát megér!
2021. nov. 23. 22:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán ráeszmélt, hogy szabad a préda, ezért próbál kapcsolatba lépni veled. Legalábbis a snapes dolgok erre utalnak, ha eddig nem csinála azt, amit írtál.:)
2021. nov. 23. 22:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy pedig tényleg szánalmasnak néz. Gondold magad a helyzetébe.
2021. nov. 23. 22:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán kiröhögött.
2021. nov. 23. 22:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen tök jogos lenne az is, de akkor miért küldözget képeket?
2021. nov. 23. 22:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert valószínű, tudja hogy most már szingli vagy és talán be akar vágodni nálad vagy csak szimplán képeket küld. A fiúk akik akarnak valamit egy lánytól általában rájuk írnak de az is lehet hogy mivel annó vissza utasítottad, nem mert be próbálkozni.
2021. nov. 23. 23:37
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Hát, ha engem kioffolnának valami sutyerák miatt akivel rövid időn belül szétmennék, én is kiröhögném a csajt.
2021. nov. 24. 02:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

50 - 50, hogy most valóban röhög rajtad egyet, hogy a két szék közé a pad alá estél, vagy, hogy tényleg így próbálja passzívan jelezni, hogy "hahó, itt vagyok!".

Ez nagyban függ a srác természetétől.

Amúgy ne kerülgesd a forró kását, ha tetszik neked írj rá, és beszéljétek meg a dolgot. Terítsd ki a lapjaidat, mondd el mit akarsz és várd meg mit reagál rá.

Bármi is legyen az fogadd el.

2021. nov. 24. 15:08
 9/9 anonim válasza:
68%

Szerintem csak szimplán gáznak tartott, mivel kiodffoltad

(a snapchat nem jelent semmit)

2021. nov. 26. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!