Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki?:D
Figyelt kérdés
Szoktam vele szemezni.És látom hogy zavarban van ha ott vagyok.Én is zavarban vagyok.Hogyan szedjem fel?😂2021. nov. 17. 14:57
11/18 A kérdező kommentje:
10es de ha tévedek és nem tetszem neki?☹️
2021. nov. 17. 16:17
13/18 A kérdező kommentje:
12 de biztos vagyok benne hogy tetszem neki
2021. nov. 17. 16:27
14/18 anonim válasza:
#13 Akkor kezdeményezz!
(Amúgy, ha biztos vagy benne, akkor minek írtad ki a #11-es kérdést?)
15/18 A kérdező kommentje:
14es inkább bizonytalan vagyok..szerintem ciki ha egy lány kezdeményez
2021. nov. 17. 16:43
16/18 A kérdező kommentje:
#9 nem vagyok az,és a kérdésre válaszolj mert a többire nem vagyok kíváncsi és #5 látszik neked sem sikerült felfogni a kérdést,csak egy szót tudtál kiragadni a mondatomból.
2021. nov. 17. 17:36
17/18 anonim válasza:
Nem ciki lányként kezdeményezni. Lányként egy csomószor kezdeményeztem írásban és 1x élőben is. Ha nem mersz élőben, akkor írásban, azt már nem tudni hogy tudod-e hogy van fent. Ha kedveled akkor már megéri.
18/18 anonim válasza:
Eskü mintha én lennék kb egy évvel ezelőttről. Szerintem nyugodtan kezdeményezhetsz
(ne akarj úgy járni mint én)
így utólag azt tudom mondani hogy jobb egy visszautasítás mintha azon rágódnál később, hogy mi lett volna ha...
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!