Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki?
Te tényleg ilyen hülye vagy?
Ha valakinek nem vagy képes a szemébe nézni, akkor majd a többi menni fog? Megsúgom nem. Legyél bátor és ha ennyire tetszik beszelgess vele! Ne nézz el ha rad néz és ne fogd ezt a fóbiádra! Nekem is van egy fobiam , így hivjak hülye kérdés fóbia! Bizok benne, hogy valami nagytudású feltalálja a gyógyszert rá!
Azzal, hogy folyton elnézel, azt ered el, hogy úgy veszi, hogy nem is tetszik neked! Ne legyél már ennyire hülye! Lepjel! Ha nem mersz a szemébe nézni, lesz tőled okosabb, szebb, aki majd megteszi helyetted! Utána ez a hajó elúszik és kiirsz egy újabb értelmetlen kérdést!
Hát sajnos kedves kérdező azt mi nem tudjuk neked megmondani, hogy tetszel e neki, vagy hogy neki ki tetszik.
Ez majd idővel úgy is kiderül. :)
Amit a szemeddel csinálsz, szerintem azt jól csinálod. Nagyon cuki tud ez is lenni, és az is jó, hogy próbálsz szemkontaktus tartani vele.
Csak így tovább. :)
1. Valaszolo vagyok
#2 köszönöm a kedves privat uzenetet, nem kívánok élni a válasz lehetőségével.
Kérdező! Úgy látom reménytelen vagy. Nehéz ebből a nagy osszevisszaságból leszűrni, hogy mi a kérdés :D
Mindig elnézel, ha rad néz a kiszemelted. Te írtad. Szerinted mit kellett volna írnom az 1. Vaalszomban? Azt h íven, csináld csak így, mert így tuti összejöttök? :D azt gondolom hogy kicsi bátorság kene, és ezt próbáltam elmondani. Valóban nem lattam, hogy ez a tini kategoria. Látom, hogy a válaszomat nem tudtad elfogadni, de akkor minek kerdezel? Nem kell csodálkozni, ha tőled valami jobb csaj leszakitja magának a kiszemelted.
Azt, hogy jó csaj vagy e nem kompetenciam eldönteni, és nem is szeretném, viszont a jó csajok elég magabiztosak, Te meg ha rad neznek elnézel, mert zavarban vagy. Akkor most..? 😂😂😂
Honnan kene tudnunk amúgy hogy te kinek tetszel? Nem egyszerubb ha megkerdezed a sracot? Nem bazzeg, te kiirsz ide egy kérdést...
Ami pedig a 2. Válaszolót illeti, nincs szukseg, hogy megcsillantasd enyhén szólva is alpári stílusod privátban. Látom a kérdező stilusa is ilyen. Megtaláltátok egymast, nektek kene ossszejonni.
Sok sikert a pasizasban , bár így kérdező minden lesz csak siker nem!
További szép napot kívánok mindenkinek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!