Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki?
Amúgy igen, a jó csajok tényleg magabiztosak. Szóval annyira csak nem vagy jó, a szép lányok nem szégyenlősek. Én jó csaj vagyok, magabiztos, tele vagyok önbizalommal, tapadnak is rám a fiúk a suliban.😌 De te ezek szerint nem vagy kibékülve magaddal, szóval hidd el, jönni fog nálad jobb csaj, aki igazán jó csaj lesz nem olyan kis félős nyuszika mint te.😂
Szóval 10-es egyetértek veled. Alapszabály a pasizásban az önbizalom. És ha nincs (márpedig nincs) akkor bocsika, de nem fog menni szívem. :(
Szociális fóbia? Ez de gáz már xddd Kiscsaj szociális fóbiával pasizni akar. Na ez a nap vicce. XD
Hogy tanulj a szemébe nézni? Ezt mi mondjuk meg? Ha besz*ri vagy akkor az vagy, mi nem tudunk mit csinálni. Lúzeeer.
És egyetértek azokkal akik azt mondják nem lehetsz túl szép, mert a szépeknek mindig van önbizalmuk, sosem szoronganak meg küzdenek fóbiákban mert magabiztosak, mivel ugye a környezetük pozitív visszajelzést ad nekik meg a fiúk is nyomulnak rájuk. De ezek szerint rád nem nyomul senki, akkor nem lennél félénk hanem megnyíltál már volna meg feloldódtál volna fiúk társaságában/fiúk előtt.
Neked nincs ge3id kisanyam ! És attól meg mert valaki jól néz ki, nem Krva!
Sok jó csajt ismerek, senkinek nincs onbizalomhianya meg buta fóbiája sem! Ha ranezek egy jó csajra visszakacsint, nem el néz!
12-tol meg tanulhatnak ahelyett, hogy lekvázod!!
#1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!