Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Más néven mutattam be a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más néven mutattam be a barátom? Ciki?

Figyelt kérdés
Mindkét név nagyon hasonló, 2 hete ismerjük egymást, véletlen elszólás volt rögtön kijavítottam. Egyébként egy közelebbi ismerősömnek mutattam be.

2021. nov. 8. 18:59
1 2
 1/12 Thispain ***** válasza:
93%
Ha kijavítottad, akkor nem.
2021. nov. 8. 19:13
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem talán egy kicsit!
2021. nov. 8. 19:19
 3/12 anonim válasza:
95%
Nem ciki, mindenkivel előfordul. Férjem múltkor a macska nevén mutatott be engem. Jót nevettünk :)
2021. nov. 8. 19:20
 4/12 anonim ***** válasza:
64%

Dehogy ciki.

Velem is volt hasonló:)

2021. nov. 8. 20:13
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Azért ha Jani lennék, és Józsiként mutatnál be valakinek, az nem esne jól.
2021. nov. 8. 20:44
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Mindenképp ciki, még ha 2 hete is jártok. Olyan mintha nem is érdekelne kivel vagy.
2021. nov. 8. 21:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit az, de reméljük viccesen fogta fel a srác.:)
2021. nov. 8. 23:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

4#vagyok

Én nem más neven mutattam be a barátom, de eltévesztettem a húga nevét, akit nem is ismertem, csak hallottam róla.

Miért pontozták le a válaszom?

2021. nov. 9. 06:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki, ez nem azon múlik hogy érdekel-e vagy sem, egyszerűen megesik ilyen bárkivel. A macskás kommentről jutott eszembe, hogy volt hogy anyám véletlen úgy szólt utánam hogy: Cirmi! Úgy kiröhögtem szegényt. xD De jellemzően csak a bátyám nevén szólít. Öt meg az enyémen. Megszoktuk.
2021. nov. 9. 07:15
 10/12 anonim ***** válasza:
57%
szerintem simán zavarban lehettél, amikor bemutattad; amiko ki kell állni és felvállalni valaki előtt, és zavarba jöhetsz, hogy ,,Igen, ő az, aki szeret engem." meg amúgy lehet,hogy pl pont ez is történt, de lehettél akár fáradt is, vagy mittomén. nem voltál képben , nem voltál ott agyban, máson gondolkoztál.
2021. nov. 13. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!