Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Beletörődött, h csak a barátom...

Beletörődött, h csak a barátom lehet, miért nem mutatta ki, hogy több akart lenni?

Figyelt kérdés

Ma beszélgettünk egy srácról meg egy csajról, hogy a pasi annyira a csajon lóg, közbe meg annak van pasija, hogy tuti többet akarna tőle (félreérthető dolgokat is csinálnak néha) csak biztos beletörődött, hogy nem lehet csak a pasija, így a barát kategóriában közeledik felé.

Erre a srác akivel az előző két emberről beszélgettem tett egy olyan megjegyzést "Én is beletörődtem" majd kis szünet után hadovált hozzá még valamit, hogy elterelje a témát..

Szóval egyértelműen az jött le, hogy ő is azért van folyton velem, mert beletörődött, hogy csak a barátom lehet. Nekem nincs pasim, ezért nem is értem, ha korábban akart tőlem valamit miért nem jelezte vagy lépett valamit?

Ti veletek volt már ilyen? ÉS miért nem léptetek, ha volt már?

Vagy hogyan kell lereagálni az ilyet?

2013. nov. 6. 20:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Azért nem lépett,mert tudta,hogy ha elmondja neked,akkor elhajtod a halál f.ára.Sokan átestünk már ezen,és mindig elhajtják a lányok a fiúkat,ha barátból pasi akar lenni.Ő okos volt és maradt a barátod.Tiszteld,és becsüld meg a kitartásáért.
2013. nov. 6. 20:08
 2/2 anonim ***** válasza:
így van és soha nem is bírtam magamban tartani az ilyeneket
2013. nov. 6. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!