Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tetszik nektek a full rövid haj is pasikon vagy már mindenkinek csak az ilyen felül hosszú, oldalt rövid haj jön be? Járnátok olyan pasival, akinek rövid haja van?
Mostanában kb. 10-ből 8 pasinak ilyen haja van:
1. [link]
2. [link]
Ez már nem tetszik senkinek?
3. [link]
Nekem tök mindegy,hogy milyen a haja:D
Amúgy,meg ez a sima ,olyasmi mint amilyen a 3.csak picit hosszabb ami talán a legjobban tetszik
Uuu,a 3. haj pont olyan, ami most annyira menő a sulinkban a 11.esek körében. És olyan jól áll nekik😍
Előtte teljesen más hajuk volt, most meg ez a menő, keményfiús hatást kölcsönöz nekik
Nekem az 1. is tetszik, viszont a 2. egy kicsit igénytelen benyomás...és túl erőltetett egy fiún.
Szóval, a 3. típus köreimben éppen kezd népszerű lenni.
Ettől függetlenül nem haj szerint választok fiút, és ők se engem.
De nagyban befolyásol, mennyire áll jól az illetőnek
#6 os, egyáltalán nem.
De tagadhatatlan, egyik hogy bejön😍
Amúgy, ez tini kategória, szóval a 11. simán belefér, most mi van? Van szemem, vannak olyan fiúk, akiktől megdobban a szívem 😍
Hát ez valami síralmas. Mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!