Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit mondjak neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki osztálytársam rámírt hogy tetszem neki meg minden, de nekem nem tetszik egyáltalán nem. Hogyan írjak neki úgy vissza hogy ne bántsam meg?

Előre is köszönöm.

18/f

2021. nov. 7. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Írd azt, hogy egy szép és kedves lánynak tartod, de sajnos nem viszonzod az érzéseit. Így kedves is voltál, de meg is mondtad az igazat.
2021. nov. 7. 12:03
 2/6 anonim ***** válasza:
26%

Bocs, most nem szeretnék kapcsolatot.

Bocs, nem hiszem, hogy sok közös lenne bennünk/működne.

2021. nov. 7. 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:
27%
Ne haragudj, nem szeretnélek megbántani! Csak maradjunk barátok.
2021. nov. 7. 12:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket
2021. nov. 7. 13:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy utasítanám vissza, hogy :

Szia! Nagyon örülök neki, hogy ezt elmondtad nekem, bátor dolog volt tőled. Viszont, sajnálom, de nem viszonzom.

2021. nov. 7. 14:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer azt írtam egy hasonló szituációban a lánynak,hogy nagyon szépnek tartom,de nekem más tetszik.

Nyilván nem tetszett senki,csak nem szerettem volna megbántani.

2021. nov. 7. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!