Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tiltott szerelemből tartós...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiltott szerelemből tartós párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Valakinek van olyan ismerőse aki járt egy lánnyal de a szülei megtiltották hogy járjanak, de a fiút türelmes volt és azóta is együtt vannak a lánnyal? Tudom, mesébe illő, de talán mégis van remény.
2021. nov. 5. 22:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%
Ha tiltják tőled, a lány szót fogad, nincs mit tenni.
2021. nov. 5. 23:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Velem olyan volt hogy az aldását adta az apa, de a lány akkor sem akart :d őszintén szólva még mindig esélyesebb a te eseted mint az enyém.
2021. nov. 5. 23:44
 3/11 anonim ***** válasza:
52%

Az ember ösztönösen olyan, hogy minél jobban tiltanak neki valamit, annál kíváncsibb lesz, illetve annál jobban akarja azt, amit nem lehet. A szerelemnél ez hatványozottan igaz. Ha igazán szerelmes egy lány (vagy akár egy srác), akkor megoldja, hogy a tiltás ellenére is tudjon találkozni a párjával. Több személyes példám is van erre, mindegyiknél rejtve maradt a kapcsolat, de mégis remekül működött. Persze, picit nehezebb, de megoldható.

Kérdező! Ha te vagy a srác ebben a helyzetben, és a lány (állítása szerint) sehogy sem tudja kijátszani a tiltást, akkor nem szeret annyira, hogy kockáztasson érted. Ha viszont te vagy a lány, akkor pedig legyél egy kicsit kreatív, nem nehéz kiskapukat találni.:)

2021. nov. 5. 23:58
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

3-as vagyok.

Azt még hozzáteszem, hogy nyugodtan írj privátban, ha tudok valamiben segíteni, tanácsot adni!

2021. nov. 5. 23:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát, perpill a lánynak az egyetem támogatása a tét és a telefonja. Mikor kiderült, hogy vagyok neki, akkor elvették a telefonját elég sok időre, engem mindenhonnan tiltottak, kivéve az instagramot, a covid miatt pedig elég ritkán tud beszélni, ha elhagyja az otthonát, akkor nincs mobilnete, otthon pedig a szülők közül szinte mindig van otthon valaki. Ő főz, megy bevásárolni takarít, szinte mindent rá hárítanak.
2021. nov. 6. 00:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg ilyen szigorúak lennének, nem mondta volna meg nekik hogy vagy és körmeszakadtáig titkolja. Nem létezik, hogy eddig pasizhatott akivel akart, vagy lófrálhatott, ismerkedhetett, de most hirtelen te gond lettél.

Elég fura a sztori, ráadásul felnőtt ember, miért ne lehetne párkapcsolata. Nagyon alja család kell ahhoz, hogy ezzel gond legyen és ilyen súlyosan korlátozzák.

Értem hogy fizetik a tanulását, de még nem romlottak a jegyei, másrészről akkor sem ez a normális módja megoldani. Ez már olyan szinten toxic, hogy inkább mesébe illő.

Emellett az is, hogy se egyetemről, se könyvtárból, se barátnője vagy másik családtagjától nem tud felmenni a netre és beszélni, legrosszabb esetben venni egy 3 ezer forintos telefont és felhívni, úgy beszélni.

Elég sok minden arra utal, hogy inkább leakar koptatni. Még ha minden igaz is amit mond, nem tudsz csinálni semmit, mert akkor meg a családja olyan szinten elnyomja, hogy esélytelen hogy ellentmond nekik.

2021. nov. 6. 00:34
 7/11 anonim ***** válasza:

#5 Képtelenség, hogy nem tud otthonról lelépni 2 órára, hogy találkozzatok. Akár egyetem után is lehet, ezer lehetősége lenne rá. Ezért mondtam, hogyha inkább feladja, akkor nem szeret igazán téged.

(Mondjuk az nem semmi, hogy egyetemistaként ezt eltűri...)

2021. nov. 6. 00:37
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem is mondta el nekik, az anyja talált egy képet a telefonján rólam, utána elkezdett nyomozni, az a kép nem a legkedvezőbb volt.. nem is értem, hogy miért tartotta meg.

Nem volt pasija még, elég visszahúzódó lány.

Mikor beszéltünk, akkor romlottak valamennyire, mert nonstop beszéltünk. Nem igazán engedik el bárhová, és nem egy városban élünk, hogy talalkozgassunk csak úgy sajnos. Nekem úgy tűnt, hogy ahogy egyetemista lett, elkezdett arra fókuszálni + dolgozik is mellette, így az ideje nagy részét lefoglalja a saját élete.

Zavar az egész, de ebben a helyzetben szinte tehetetlen vagyok.

2021. nov. 6. 01:12
 9/11 Thispain ***** válasza:
Fel kell venned a királyfi szerepét. Ki kell szabadítanod a hétfejű sárkány kastélyából.
2021. nov. 6. 03:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim: anyukámat tiltották apukámtól, öt éven keresztül csak néha titokban tudtak beszélgeni is. Ez után anyukám elköltözött máshová a munkája miatt, és ettöl kezdve együtt voltak, késöbb összeházasodtak. Sajnos 10 év után édesapám meghalt.
2021. nov. 6. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!