Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esélye, hogy egy tini szerelemből/vonzalomból tartós dolog lesz?
A húgom 16 éves volt, amikor összejött egy 19 éves sráccal. Szerintem dacból, vagányságból, de természetesen csak ő tudja, mit érez valójában. Most töltötte a 17-et és még mindig együtt vannak. Lassan 7 hónapja.
Mekkora az esélye hogy egy ilyen tini románc aztán tartós legyen? Az ismerősi körömben gyakoriak a szakítások, barátnők jönnek, barátnők mennek. De pl én is 7 éve vagyok együtt a barátnőmmel (20 éves vagyok).
Nyilván nem lehet általánosítani, de saját tapasztalatra lennék kíváncsi, ki mit szól, mennyi esélye van ilyen kapcsolatoknak?
Mi 15 évesen jöttünk össze és 10 eve vagyunk együtt (nem volt se szünet-egy nap sem, se megcsalás semmi), 4 éve költöztünk össze, happy minden :)
Egy barátnőm szintén 15 évesen jött össze a már most férjével, de ők tartottak fél év szünetet, mikor 17 évesek voltak és a barátja meg is csalta egyszer ebben a szünetben - mégis együtt vannak 10 éve -szóval náluk volt egy nagy döccenő, de ők tudják...
Viszont van több barátnőm is (25-26 éves korosztály), akik az istenért sem találnak normális párt maguknak.
Egyszóval változó. Minden kapcsolat más, nem lehet általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!