Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mutassam ki neki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mutassam ki neki mégjobban hogy nagyon szeretem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A barátommal már 3 hónapja együtt vagyunk és tudja, hogy nagyon szeretem, de valamivel szeretném még jobban kihangsúlyozni azt, hogy milyen fontos nekem. Esetleg valami tipp vagy ötlet, hogy mit tehetnék?
2021. okt. 18. 23:13
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
az anált ajánld fel neki, minden pasi azt akarja, ha nem is mondja ! De sok srác azt is szereti ha a fenekét izgatják
2021. okt. 18. 23:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Eddig hogy mutattad ki?
2021. okt. 19. 06:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha tisztelitek egymást, őszinte és következetes vagy, akkor te nem csak benne vagy, hanem adsz is a kapcsolatba. Ennél több nem kell, görcsösen ne ragaszkodj a másikhoz. Picit legyen több önbizalmad, és akkor nem azt érzékelteted a fiúval, hogy támasztékként szolgál, hanem mint a szerelmed.
2021. okt. 19. 11:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Csináltok róla 1 tesztet kinek mi a szeretet nyelve ezek alapján te is tudni fogo ő minek örülne a legjobban és fordítva is. Ilyen egyszerű
2021. okt. 19. 11:26
 5/6 A kérdező kommentje:
1-es, az análtól félek nagyon, még korainak tartom..
2021. okt. 19. 16:04
 6/6 A kérdező kommentje:

2-es, sokszor mondogattam neki, h szeretem, sok időt töltöttünk együtt, emlékeket akarok szerezni, szülinapjára megvettem az egyik álmát, rengeteget ölelgetem meg puszilgatom, sokszor beszélgetünk a lelki állapotunkról

Szeretnék neki valami finomat főzni, még arra gondoltam

2021. okt. 19. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!