Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nálam sokkal idősebb férfiak tetszenek, az ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Érdemes elmenni pszichológushoz? A saját korosztályom egyáltalán nem tetszik, de idősebbek, pl tanárok, apum ismerősei közül vannak akik igen. Tudom hogy nem normális és ezért akarok ezen változtatni, pszichológus tud segíteni?2021. okt. 16. 09:33
11/15 A kérdező kommentje:
14-18 korosztályban vagyok. Köszönöm a sok választ.
2021. okt. 16. 16:36
12/15 anonim válasza:
Semmi baj ezzel és lehet ha idősebb férfivel vagy egy ideig utána saját korosztályod jön be!
13/15 anonim válasza:
Ezzel nincs baj szerintem, nekem se tetszik a korosztályom kicsit se, inkább a 20-50 éves férfiak, bar 25 fölött nem kezdenék senkivel :)
Én 16/l, a barátom 22/f
14/15 anonim válasza:
Nembaj az szerintem.. Nekem meg a fiatalabb lanyok 🤷♂️ 30korulieket mar oregnek latom.
30f
15/15 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj. Valószínűleg az "értelmesebb" emberekre vágysz. Drukkolok, hogy találj valakit, aki korban azért annyira nem túl sok hozzád, és boldoggá tesz!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!