Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezzem rosszul magam, amiért tetszenek az idősebb férfiak?
Figyelt kérdés
Szóval engem nem igazán tudnak lekötni a 18 éves srácok, sokkal inkább az idősebbek felé hajlok. Valamiért sokkalta jobban érdekel az ő gondolkodásuk, mint például egy fiú osztálytársamé. Tudom, hogy sokak szemében ez elítélendő. Még az egyik barátnőm sem értette. :D2021. febr. 22. 18:08
1/20 anonim válasza:
Pontosan hány év különbség nálad az az idősebb ?
2/20 anonim válasza:
Addig nem gáz,míg nem foglalttal kezdesz.
3/20 anonim válasza:
Szerintem ez valahol normális, magamon is látom hogy egy férfi tényleg nagyjából 30 éves korára, vagy afölött kezd el effektíve férfi lenni, addig a legnagyobb jóindulattal is csak fiú, vagy srác:D Ha megnézem a 10 évvel ezelőtti önmagamat, elképesztő a különbség érettségben, gondolkozásban. Egzisztenciálisan is arra úgy azért lehet számítani hogy egy 30 éves férfi jobb helyzetben van mint egy 20 éves, és bizony ez is fontos.
4/20 anonim válasza:
Nekem mindig idősebb barataim voltak, az első komolyabb pasimnál 12, a mostaninál 12 év van közöttünk.
5/20 anonim válasza:
Rosszul semmiképp ne érezd magad, viszont így nehezebben fogsz társat találni a szűkített feltételek miatt. Nem lehetetlen persze, csak nehezebb... És ha megtalálod, ne mások véleményére hallgass! Boldog csak azzal lehetsz, aki a te elvárásaidnak felel meg, nem a barátnőidének. Egyébként milyen korosztályban gondolkodsz?
6/20 anonim válasza:
Én idősebb vagyok, akkor tetszem?
7/20 anonim válasza:
Ezzel aztán nagyon nagy újdonságot mondtál, hogy egy 30 éves férfinak jobb az egzisztenciája, mint egy 20 évesnek...
Ezzel te is csak azt igazolod, hogy a fiatal lányok többségében valóban a jobb anyagi helyzetek miatt vonzódnak idősebb pasikhoz...
8/20 anonim válasza:
PL te 18 vagy én meg 28? :D vagy ilyen 50-60 éves palikra gondolosz?
9/20 anonim válasza:
8-asnak is igaza van, mi a korhatár nálad? Mert az, hogy idősebb nálad, az még sok mindent nem jelent...
10/20 anonim válasza:
Amúgy kicsit vicces, hogy a való életben az ilyen 18 év körüli lányok szinte mindig velük egyidős, vagy max 4-5 évvel idősebb sráccal vannak együtt, a GYK meg tele van sorozatosan az ilyen kérdésekkel... Ma már például ez a 2. ilyen kérdés itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!