Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Volt barátnőm feloldott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferenc7385859 kérdése:

Volt barátnőm feloldott facebookon?

Figyelt kérdés
Kb 1 évvel ezelőtt tiltott le, facebookról, és instagramról az volt az oka, hogy megbántottam pedig nem kellett volna. Akkor én kertem, hogy bocsásson meg próbáltam mindent, de mondta hogy neki ez még mindig rosszul esik, és nem akarja ezt újra, most 1év után meg feloldott instáról és facéról is. Mit jelenthet ez??
2021. okt. 10. 09:05
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Lehet, hogy mindenkit, akit régen letiltott azt most feloldotta. Szerintem ne tulajdoníts neki jelentőséget, hanem lépj túl rajta. :)
2021. okt. 10. 09:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kitudja mit jelent. Lehet reméli, hogy valahogy meglátod, hogy feloldott, és felkeresed őt. De lehet, hogy csak szimplán rájött, hogy kár ennyi idő után haragot tartani, és megbocsájt neked, és ezért feloldotta, de nem akar semmit sem tőled.
2021. okt. 10. 11:20
 3/9 anonim ***** válasza:
24%
Vsz. épp nincs pasija, és unaloműzőnek jó lennél.
2021. okt. 10. 13:04
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Egy éve szakítottatok . Túl kéne lépni.
2021. okt. 10. 14:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Számomra ez a megbocsájtás jele.
2021. okt. 10. 15:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Megbocsatott, de azert ne lepj vissza ...

Lepj elore, kezd uj csajjal.

2021. okt. 10. 15:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Sosem lesz olyan mint regi
2021. okt. 10. 15:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Vagy a megbocsájtást, vagy a túllépést jelentheti. Szerintem addig ne tulajdoníts neki nagyobb jelentősséget, ameddig pl. nem ír rád, vagy ilyesmi.
2021. okt. 10. 17:12
 9/9 anonim válasza:
0%
1 év után még mindig nézegeted? Jó gáz xd
2021. okt. 28. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!