Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi legyen? Mi a véleményetek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen? Mi a véleményetek? 19/L

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel nem beszéltem kb 2 hétig, és nem tudom miért nem írt vissza, azelőtt felhívott éjjel(ezek szerint rám gondolt)majd másnap írtam neki hogy mizu és nem írt 2 hétig..de azelőtt tényleg jól megvoltunk, elhívott egy 4 napos kirándulásra a haverjaival, elmondta kb a második találkozásunknál hogy olyan mintha ismerne már régebb óta ilyenek..aztán ugye nem beszéltünk de éreztem hogy gondol rám és hogy ő is azt érzi amit én csak nem tudja kimutatni(ebben is hasonlítunk), tettem ki insta storykat kb 2x(nem szoktam sokat posztolni de ha igen az nagyon jó) nem reagált rá semmi..

Kb2-3 napja felhívott az éjjel de aludtam úgyhogy nem vettem fel (és ugye rosszul esett hogy nem keres mikor azelőtt minden jó volt, és nem akartam olyannak tűnni aki egyből ugrik ha hívják még ha így is bánnak vele ugye értitek?://)majd tettem ki egy storyt rá egy napra arra pedig írt (és valahol mélyen éreztem is hogy fog reagálni) hogy hottie😌🤟🏽🤟🏽🤞🏽 És ez az utolsó két emoji azt jelenti (utánna néztem ,több jelentése van de így függött össze), hogy szeretlek ígérem , vagy csak túl gondolom?

Érzem hogy gondol rám de hogyan kéne elérjem hogy hívjon (bekapcsolva hagyom a netem ha esetleg hívna éjjel akkor feltudjam venni)

2021. okt. 6. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
19 évesen én ezeket a dolgokat nem tudnám komolyan venni már. Oké írt valamit és most én akkor mit csináljak vele? Ha akar valamit konkrétan fogalmazzon ne ilyen b..i smile-kal idegeljen érted? Csak az idődet pazarolja...
2021. okt. 6. 19:20
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
ahogy az előző valászoló írja, szánalmas
2021. okt. 6. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Már harmadszorra írod ki a kérdést. Nem unod még?
2021. okt. 6. 22:46
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Én már le is tiltottam volna. Próbálkozzon másnál ilyen szánalmasan.

Éjjel felhív, küld valami emojikat, hogy kedveskedjen hirtelenjében. És akkor mi van? Azért mert neki éppen nem jön álom a szemére, vagy éppen buliban van, vagy nincs más lány akit szédítsen, és eszébe jutottam két hét után. Na ne már.

2021. okt. 7. 11:01
 5/7 Laylah ***** válasza:
100%

Velem anno az volt, hogy a srác kedves-aranyos-érdeklődő volt, és elhívott magával szilveszterezni idegen helyre, idegen emberekkel, két hét "ismeretség" után. Úgy volt, hogy majd hív a részletekkel, de 30-án délután még semmi nem volt. Másik sráccal is ismerkedtem közben, megbeszéltük, hogy együtt töltjük a szilvesztert nálunk, apám ismerte a srácot melóhelyről. Lebeszéltük, 10 perccel később hívott az első srác, hogy akkor megyek-e, mondtam, hogy nem, bocsi. Utána nem keresett 2-3 hétig, amíg meg nem tudta, hogy közben összejöttem a másik sráccal. Onnantól kb. két hónapig ostromolt, hogy megkapjon.

Szóval nem mentél el vele, sértette a büszkeségét, majd eldöntötte, hogy akkor is megdug. Szerintem többet nem akar, máskülönben eddig is keresett volna. Az emojikba meg ne magyarázz bele semmit.

2021. okt. 7. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Oké, hogy normálisan válaszoltok neki, de nem érdemli meg. Ez a 3. kérdése szinte ugyanazzal a szöveggel, csak annyi a különbség, hogy picit változtat rajta, hogy neki adjatok igazat.
2021. okt. 7. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Emojit küldözgetni mindenki tud. Annyit is ér.
2021. okt. 8. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!