Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem?
Figyelt kérdés
Augusztusban nagyon egyhangra találtam évfolyamtársammal, elkezdtük jobban megismerni egymást. Hamar beleszerettem, viszont nem akartam egyből ráhajtani. Egyrészről azért, mert barátja volt, másrészről pedig emlékezetessé akartam tenni számára a vallomásomat, így az október 15-re előrehozott szalagavatónkra akartam időzíteni. Csupán utalásokat küldtem rá, valamint próbáltam a kedvében járni, ahol tudtam, igyekeztem minél több időt tölteni vele. Ezt kölcsönösen élveztük mindketten, kezdtek egész jól alakulni a dolgok. Azonban kb 1 hete szakított barátjával, ezt megtudva pedig az exe újra elkezdett írkálni neki. Azt kell tudni, hogy még mindig fülig szerelmes exébe, szerinte vele volt az egyetlen működő párkapcsolata. Sokat nem mesélt róla, csak annyit, hogy az ő hülyesége miatt mentek szét, de exe most ráírt, hogy megbocsájt neki. 2 napra rá már fel is ment hozzá Pestre arra hivatkozva, hogy a nála maradt cuccokat, ami az exéé, visszavigye. Mivel tudtam, hogy még mindig szereti, próbáltam mindenhogy rávenni, hogy ne menjen el, de nem használt. Végül szerelmet vallottam neki, mire annyit mondott, hogy 2 hónapja kezdtünk el beszélgetni, nem ismer még annyira. Ellenben exét már 2 éve ismeri, túl nehéz lenne neki most egy új kapcsolatot felhúznia. Így nem hallgatott rám, felment hozzá, ahol nem jöttek össze, de kiderült, hogy elcsattant egy csók. A mai napig beszélgetnek, vasárnap megint fennt volt nála arra hivatkozva, hogy azokat a cuccokat viszi fel, amiket multkor nem bírt, de érdekes módon otthon felejtette őket, így következő hétvégén megint találkoznak. Ez eléggé rosszul esik nekem, de nem tudok mit tenni vele. Próbálom azt mutatni neki így is, hogy rám számíthat, mindig ott vagyok neki. Szombaton elhívtam hozzánk szüreti fesztiválra, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Kissé ittas állapotban voltunk már mindketten a vége fele, amikor megcsókoltam. Ő erre visszacsókolt és még megismétlődött egy párszor. Kb a harmadik csók után azt mondta, hogy ,,ugye tudod, hogy nem kéne ezt csinálnunk". Erre visszakérdeztem, hogy miért is, mire azt felelte, hogy részeg vagyok és csak ezért csinálom ezt. Elmondtam neki, hogy ez nem így van, másnap teljesen józanul is elmondtam neki, hogy mennyire szeretem. Azt mondta, hogy neki még időre van szüksége, hogy bele tudjon vágni velem egy kapcsolatba. Ezzel nincs is baj szerintem, megértem, szivesen megadom neki. Viszont felidegesít, hogy én megadom neki az időt és várok rá, de ő az exével találkozgat, akivel ki tudja miket csinál. Szerintetek elrontottam valamit? Lehet még esélyem? És hogyan tudnám ezt megnövelni? Egyrészről várom a fiúk tapasztalatát, hogy milyen tapasztalatuk van ilyen esetekben, másrészről pedig a lányok válaszát is szivesen várom, hogyha ti lennétek az ő helyében, minek örülnétek.2021. okt. 5. 23:01
1/7 anonim válasza:
Hagyd semmi értelme vele foglalkozni, nem az esély miatt, hanem a helyzet...ennek így semmi értelme. Ha az exe kell neki pitizzen csak tovább neki...
2/7 anonim válasza:
Két tűz között van. Egyrészt ott van egy biztos pont az életében (az exe), akivel már vannak tapasztalatai, így bármikor összejöhetnek erőfeszítés nélkül. Ellenben ott vagy te, aki valószínüleg szintén érdekesnek tűnik neki. Hiába volt részeg, ha emlékszik a dologra, akkor el is kerülhette volna, azaz nem utasít el téged. Az "időre van szükségem" egy kitérő mondat, amit sokszor arra használnak a csajok, hogy tartaléknak rakjanak el valakit. Lehet nála is ez van. Addig kért időt, ameddig kiderül, hogy mi lesz közte és az exe közt, ha pedig rosszul sül el, akkor ott leszel neki te. Nekem inkább az fura, hogy tudsz az egész dologról. Mondva csinált indokokkal elmegy hozzá, és még meg is osztja, hogy mi történt. Az tuti, hogyha valakivel össze akarsz jönni, annak nem kötöd az orrára, hogy miket csinálsz mással.
3/7 anonim válasza:
A legjobb döntés az lenne, ha a szemébe mondanád, hogy döntse el végre, hogy mit szeretne, mert neked nincs időd ilyenekre. Vagy jöjjön össze veled, vagy válassza az exét, csak legyen már valami.
4/7 anonim válasza:
Lányként mondom, hogy szerintem nem éri meg futni utána. Nem fair, amit veled csinál, még ha nem is szórakozni akar veled. Mondd meg neki, hogy neked ez így nem megy. Nem azt mondom, hogy feltétlenül felejtsd el, csak ne éreztetsd azt vele, hogy te bármikor kihasználható vagy. Ha téged választ, azt úgyis a tudtodra fogja adni.
5/7 anonim válasza:
Nagyon tipikus eset, és semmi esélyed sincs. Nem ragozom tovább, mert száz ilyet láttunk már, jelenleg te vagy a talonban tartott lúzer, az exe meg kúrogatja. Ez megy majd pepitában akármit csinálsz.
6/7 anonim válasza:
Ja igen, ezt a szerelmet vallás dolgot pedig engedd el orokre, ilyet a tapasztalatlan 14 evesek csinalnak. Teljesen cringe, es csak ellentetes hatast ersz el vele mindig. Annak vallj szerelmet akivel egyutt vagytok, mindenki masnak csak a fejedben jo otlet.
7/7 anonim válasza:
Hagyd a fenébe..mex ha vele nem jön össze a dolog ott leszel te.
Ha nincs ló jó a szamár is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!