Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mitévő legyek? Nagyon szerelme...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? Nagyon szerelmes vagyok és lenne szerintem esélyem de nem tudom hogyan kéne lépni. Bővebben lent

Figyelt kérdés
Már kb egy éve nagyon szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba(Én fiú vagyok ő lány). Sokszor szoktunk írogatni egymással, csak így a valóságban mintha nem is ismernénk egymást. Ő is tudja hogy szeretem és hát elég kínos amikor azt veszem észre az iskolában hogy megállás nélkül bámulom őt. Nagyon komolyan érzek iránta, folyton vele álmodok, amikor valamire koncentrálok pl tanulás akkor is közben elkezdek rá gondolni. Mondják a barátaim is hogy menjek oda beszélni vele és hát oda akarok menni de egyszerűen nem tudom mivel kéne odamenni hozzá beszélgetni mert beszélő viszonyban sem vagyunk a valóságban, és már csak ha a közelébe megyek akkor furán érzem magam. És hát nem tudom mit kéne csinálnom. Még azon gondolkoztam hogy elhívom őt valahova(Egy ilyen baráti gang-ben szoktunk eljárni és ha elhívnám valahova akkor csak kettesben kéne vagy másokkal is?) . Nagyon nehéz ilyen kevés önbizalommal.Egyébként INFP személyiség típus vagyok. Aki tudna tanácsot adni azt nagyon meg köszönöm.

2021. okt. 3. 11:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Oda kéne menni tényleg a valóságban is, bármit kérdezhetsz tőle amit akarsz. Ha szoktatok írogatni, akkor a legegyszerűbb ha visszautalsz valamire amiről beszéltetek ott, csak élőben folytatod. Miről szoktatok chatelni?

Korai még elhívni, először merni kéne szólni hozzá. Majd ha dumálgattok már élőben, akkor hívhatod valahova, ott is érinteni fogtok olyan témákat, amikből következtethetsz milyen helyek jönnek be neki. De ezzel kapcsolatban is nyugodtan kérdezhetsz, hogy hova szeret járni, miket szeret csinálni szabadidejében.

Ha majd elhívnád, természetesen ketten legyetek, de ezt mondani se kell neki. Eleve úgy hívod el, hogy ez egyértelmű lesz. Mások ne legyenek ott, nem velük akarsz ismerkedni.

2021. okt. 3. 12:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Szoktam kérdezni milyen napja volt meg ilyenek. Néha teljesen random dolgokról is szokunk. Kérdezem róla mit szeret csinálni és azt mondta elég hülyeségeket kérdezek. Amit írtál elsőnek az elég jónak hangzik "Ha szoktatok írogatni, akkor a legegyszerűbb ha visszautalsz valamire amiről beszéltetek ott, csak élőben folytatod" köszi.
2021. okt. 3. 13:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem lehet ő nem egészen úgy érez irántad, mint ahogy te reméled, nem tudom, nekem kicsit ez jön le.

Mindenesetre szedd össze magad menj oda, beszélgess, hallgasd meg, vehetsz neki kisebb apróságokat, csokit pl. A legjobb ha úgy alakítod, hogy hívd el a haverokkal, ha érzed hogy valami lehet vonuljatok kicsit félre kettesben beszélgetni, meginni valamit, ha nem akkor félre se hívd, így nem lesz kellemetlen.

2021. okt. 3. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd őt meg, hogy tudna-e segíteni valamilyen iskolai feladatot elmagyarázni, mert Te nem vagy biztos benne. Ha azt mondja, hogy ő sem érti, akkor kérdezz egy másik feladatra (tantárgyra). Eközben beindulhat egy beszélgetés: magáról a tantárgyról, tanárokról, suliról, jövőjéről...). Ha mindkettőre nemet mond, akkor kezdj beszélgetést másról. Számtalan lehetőség van: hobbi, utazás, nyaralás, téli sportok...
2021. okt. 4. 14:55
 5/7 anonim válasza:
Ez a kérdés nagyon aranyos. Én is infp vagyok és én sem tudok normálisan viselkedni, amikor a srác aki tetszik a kozelemben van. A szemébe sem tudok nézni és erre azért figyelj, hogy ne helyezd piedesztálra ne idealizald. Ismerd meg, tudom, hogy írogatni sokkal egyszerűbb főleg infp-kent de hidd el ha rairsz és tetszel neki el fog veled menni mittudomen suli után mekibe vagy nem tudom merre gangeltek. Szerintem pont azért jobb ha kettesben vagytok mert infp-k 1-1-ben működnek jól. Ha ott vannak a haverjaid akkor lehet nem tudsz úgy önmagad lenni vele mintha kettesben lennetek.
2021. okt. 27. 20:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon megnyugtat mindig az a tény ha tudom hogy valaki valamiben ugyan olyan mint én. Köszi a választ 5-ös, azóta már feladtam és sok minden változott(nagyon nem jó fele).
2021. okt. 28. 22:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Most tök boldog vagyok, hogy megtaláltam ezt a kérdést, jó látni, mennyi infp van rajtam kívül:)

Sajnálom kérdező, hogy nem jött össze, de fogd fel úgy, hogy tanultál ebből a helyzetből, és legközelebb máshogy fogsz cselekedni, jobban odafigyelsz a dolgokra stb. Minden rosszban van egy kis jó, úgyhogy fel a fejjel!

2022. márc. 6. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!