Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? Nagyon szerelmes vagyok és lenne szerintem esélyem de nem tudom hogyan kéne lépni. Bővebben lent
Oda kéne menni tényleg a valóságban is, bármit kérdezhetsz tőle amit akarsz. Ha szoktatok írogatni, akkor a legegyszerűbb ha visszautalsz valamire amiről beszéltetek ott, csak élőben folytatod. Miről szoktatok chatelni?
Korai még elhívni, először merni kéne szólni hozzá. Majd ha dumálgattok már élőben, akkor hívhatod valahova, ott is érinteni fogtok olyan témákat, amikből következtethetsz milyen helyek jönnek be neki. De ezzel kapcsolatban is nyugodtan kérdezhetsz, hogy hova szeret járni, miket szeret csinálni szabadidejében.
Ha majd elhívnád, természetesen ketten legyetek, de ezt mondani se kell neki. Eleve úgy hívod el, hogy ez egyértelmű lesz. Mások ne legyenek ott, nem velük akarsz ismerkedni.
Hát szerintem lehet ő nem egészen úgy érez irántad, mint ahogy te reméled, nem tudom, nekem kicsit ez jön le.
Mindenesetre szedd össze magad menj oda, beszélgess, hallgasd meg, vehetsz neki kisebb apróságokat, csokit pl. A legjobb ha úgy alakítod, hogy hívd el a haverokkal, ha érzed hogy valami lehet vonuljatok kicsit félre kettesben beszélgetni, meginni valamit, ha nem akkor félre se hívd, így nem lesz kellemetlen.
Most tök boldog vagyok, hogy megtaláltam ezt a kérdést, jó látni, mennyi infp van rajtam kívül:)
Sajnálom kérdező, hogy nem jött össze, de fogd fel úgy, hogy tanultál ebből a helyzetből, és legközelebb máshogy fogsz cselekedni, jobban odafigyelsz a dolgokra stb. Minden rosszban van egy kis jó, úgyhogy fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!