Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, akibe szerelmes vagyok. De ő nem szerelmes belém, mondta hogy jó csaj vagyok, és ha megcsókolnám, akkor nem lökne el. De ha nem szeret akkor miért engedi hogy megcsokoljam? összezavarodtam. Mit csináljak? Ha kell bővebben is leírom.
Mit nem értesz ezen? Egy kis kalandnak megteszed neki, mert annyira nem vagy rossz csaj, a kémia működik köztetek, de annyira mély érzéseket nem táplál irántad, hogy lekösse magát melletted.
Gondolom a "szabadidő kapcsolat" vagy az "egyéjszakás kaland" kifejezések mondanak neked valamit... na az pontosan ezen alapszik. Egy-két kufirc, oszt jó napot, mindenki megy a maga útján tovább... üdv. a 21. században!
Kedves 7. válaszoló! Nem bántásból, de a mai világban (huu ezt úgy mondom, mintha 100 éves lennék, pedig még felnőtt se vagyok) nem számít a kor. Nem vetted észre a Youtubeon a 9 éveseket, akik beauty videókat töltenek fel? A 12 éveseknek már volt legalább 3 kapcsolatuk. A 10-15 éveseknek látod a szájában lógni a cigit.
Bocsi az offolásért, de ezt muszáj volt leírnom.
Amúgy honnan tudod hogy nem szerelmes beléd? Attól még hogy azt mondja nem, simán lehet hogy igen. Lehet hogy csak azért nem mondja meg, mert nem tudja, hogy te is szerelmes vagy belé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!