Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért jár mindig a fejemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jár mindig a fejemben?

Figyelt kérdés
Nem tudok mit csinálni. Nem akarok többet rágondolni. De folyton ő jár a fejemben. Bejön az egész személye. Az ereje, a stílusa, a hangja, a modora, határozottsága, a kiállása. Minden. Még az is, mikor köhög. Annyira gáznak érzem magam. El akarom felejteni, mert így nem tudok másra koncentrálni. Csak ő rá. Különféle ékethelyzetekbe képzelem bele magam, párbeszédek játszódnak le a fejemben vele. Legszívesebben odamennék hozzá és megölelném. Osztálytársak vagyunk. Ilyenkor mi a szakszerű teendő? Hogy tudom kiverni a fejemből?

2021. szept. 30. 23:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

18/l

Alapvetően nem érdeklődtünk egymás iránt sosem. Viszont most párok vagyunk a táncnál, talán emiatt kattant be valami.

Viszont nyilván nem akarom konkrétan letámadni,mert csak egy felngolás, de hát ugye nem tudok mit kezdeni vele. Nem tudom elképzelni,hogy kapcsolatban legyünk. Egyszerűen csak élvezni szeretném a társaságát. Ez normális?

A félénk totális ellentéte, nincs barátnője, szerintem nem is volt sosem. Van egy.pár ember, akikkel elhaverkodik.

Mostanság beszélgetünk néha, sőt egyik órán valahogy mellé keveredtem,és egész órán dumáltunk minden baromságról.

2021. okt. 1. 17:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, hogy szerelmet vallj neki, de légy minél többet a közelében, szólítsd meg néha-néha, mosolyogj rá, aztán alakul valamerre.
2021. okt. 1. 17:58
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Sokkat beszélgess vele. Tényleg nagyon sokat. Mindenről 😀😁 ne vallj neki szerelmet egyenlőre. A lényeg hogy beszélgess vele. Töltsetek sok időt együtt. Mondjuk tánc korrepetálás vagy valami. Ha egy lány és egy fiú sok beszélgettnek és sok időt töltenek együtt be fog indulni valami. Hidd el tapasztalat!

26/F

2021. okt. 1. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!