Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jár mindig a fejemben?
18/l
Alapvetően nem érdeklődtünk egymás iránt sosem. Viszont most párok vagyunk a táncnál, talán emiatt kattant be valami.
Viszont nyilván nem akarom konkrétan letámadni,mert csak egy felngolás, de hát ugye nem tudok mit kezdeni vele. Nem tudom elképzelni,hogy kapcsolatban legyünk. Egyszerűen csak élvezni szeretném a társaságát. Ez normális?
A félénk totális ellentéte, nincs barátnője, szerintem nem is volt sosem. Van egy.pár ember, akikkel elhaverkodik.
Mostanság beszélgetünk néha, sőt egyik órán valahogy mellé keveredtem,és egész órán dumáltunk minden baromságról.
Sokkat beszélgess vele. Tényleg nagyon sokat. Mindenről 😀😁 ne vallj neki szerelmet egyenlőre. A lényeg hogy beszélgess vele. Töltsetek sok időt együtt. Mondjuk tánc korrepetálás vagy valami. Ha egy lány és egy fiú sok beszélgettnek és sok időt töltenek együtt be fog indulni valami. Hidd el tapasztalat!
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!