Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért jár mindig a fejemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jár mindig a fejemben?

Figyelt kérdés
Nem tudok mit csinálni. Nem akarok többet rágondolni. De folyton ő jár a fejemben. Bejön az egész személye. Az ereje, a stílusa, a hangja, a modora, határozottsága, a kiállása. Minden. Még az is, mikor köhög. Annyira gáznak érzem magam. El akarom felejteni, mert így nem tudok másra koncentrálni. Csak ő rá. Különféle ékethelyzetekbe képzelem bele magam, párbeszédek játszódnak le a fejemben vele. Legszívesebben odamennék hozzá és megölelném. Osztálytársak vagyunk. Ilyenkor mi a szakszerű teendő? Hogy tudom kiverni a fejemből?

2021. szept. 30. 23:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

Ilyenkor nem kiverni kell a fejedből, hanem összeszedni minden bátorságod, és szerelmet vallani.

28/F

2021. szept. 30. 23:55
 2/13 anonim ***** válasza:
10%
egyes: te már törzs válaszoló vagy ebben a kategóriában. 😂
2021. szept. 30. 23:57
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Az biztos egy másik 28 éves F. 😂🤣

Most mit mondhatnék. Ma ráértem unatkozni, néha picit trollkodni.

2021. okt. 1. 00:01
 4/13 anonim ***** válasza:
17%
Nem nem, te vagy egyes. De azért édi vagy. 😂
2021. okt. 1. 00:07
 5/13 A kérdező kommentje:

Ezer százalék,hogy nem fogom leégetni azzal magam,hogy szerelmet vallok. Én ezt szégyellem. :( én ezt nem akarom,én ebben nem szeretnék részt venni.

Meg most őszintén mi lenne? Nézne rám,hogy oké, utána még kínos is lenne a vele egy légtérben való létezés xd.

Egyéb hasznos tippek?

2021. okt. 1. 00:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Oh, hát köszönöm. 😌☺️

Igen. “Éld az életed gyáván, te haszontalan szar.”

Ez egy idézet.

2021. okt. 1. 00:15
 7/13 anonim ***** válasza:
17%
Oh, hát szívesen. *-*
2021. okt. 1. 00:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne szerelmet vallj ez tényleg hülyeség. Ha most elképzelem hogy szerelmet vall nekem bármelyik fiú ismerősöm,ha tetszik ha nem az illető nem tudnék mit reagálni,se azt hogy akkor utána mi van. Inkább csak kezdj el ismerkedni vele, úgyis kiderül hogy van e esélyed nála de mégse koppansz akkorát ha nem

Azt hogy szerelmes vagyok belé,maximum egy komoly kapcsolatban mondanám ki a másiknak amikor már egy ideje együtt vagyunk. Szerintem más esetben ezzel csak elriasztod

2021. okt. 1. 13:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se szerelmet vallj, mert az adott esetben elég kínos is lehet mind a két félnek. Viszont ahogy az előttem lévő is írta kezdj el közeledni hozzá, ismerd meg minél jobban, adj neki jeleket, hogy tetszik neked, és hogy akarsz tőle valamit.

Amúgy lehet valami felett elsiklott a figyelmem de azt tudhatjuk, milyen nemű vagy és hány éves? (csak mert szituáció kérdéséből adódóan nem mindegy)

2021. okt. 1. 16:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy szót sem ejtettél a kérdésedben arról, hogy vannak-e jelek, miszerint ő is érdeklődik irányodba.

Nem lehet félénk? Nincs barátnője? A többi lányhoz közvetlenebb, mint feléd? Ha osztálytársként nem vesz észre vagyis nem kezd beszélgetést, akkor mondj le róla.

2021. okt. 1. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!