Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak azért ilyen kedves, mert...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azért ilyen kedves, mert új vagyok?Vagy tetszek neki?

Figyelt kérdés

Idén jöttem át ebbe a suliba és nagyon jól érzem magam:)

Az osztály befogadó,a tanárok kellően szigorúak ,de kedvesek.

Van egy fiú akit az első nap kiszúrtam.Nagyon kedves,jóindulatú ráadásul próbál velem komunikálni.

Megmutatta a tesója osztályát(később a tesóját) és sokat mesélt,hogy ő amúgy a szembeszomszéd a suli előtt:D

Együtt járunk rajzszakkörre az unokatesójával aki szintén nagyon kedves.

Egyik nap vitte hazafelé a suliból a másik unokatesóját és pont abba az utcába,ahol én is járok.Leszakadt a táskámról a kulcs és felvette,megkérdezte,hogy segítsen-e valamibe.(nagyon sok cuccom volt)

Egyik nap ment haza és odakiabált az osztálynak hogy Csáá,nekem meg odaszólt mosolyogva,hogy Szia

Csak azért ilyen kedves mert új vagyok?

2021. szept. 30. 15:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Igen azért. Meg meg is dugna.
2021. szept. 30. 15:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Jajj már megijedtem,hogy normális válasz érkezik..
2021. szept. 30. 15:38
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Csak az igazság szólt belőlem. Szóval full jó választ adtam neked, de mind1.
2021. szept. 30. 16:01
 4/11 A kérdező kommentje:
Értem, te így gondolod, Nem probléma
2021. szept. 30. 16:11
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Lehetséges, hogy egy új esélyt lát benned. Valaki olyan érkezett, akinél tiszta lappal indíthat, illetve akinek még nincsenek róla tapasztalatai. Szerintem igen, azért kedves, mert új vagy, de ezzel szorosan egybefügg az is, hogy valószínüleg tetszel neki.:)
2021. szept. 30. 16:56
 6/11 anonim ***** válasza:
49%
Az elso valaszoloval ertek egyet, nem tudom neked ebben mi nem normális, de nagyjából ez a helyzet.
2021. szept. 30. 18:12
 7/11 anonim ***** válasza:
47%
Azt tartsd a lényegesnek, hogy udvarias, segítőkész, próbál veled kommunikálni... Nem biztos, hogy lefektetési szándékai vannak. Ahogy ő bejön Neked, fordítva is meglehet, pedig Te sem akarsz vele mindjárt lefeküdni. Légy vele szemben udvarias, mosolygós aztán majd alakul. Az is lehet, hogy az első válaszolónak van igaaz, de az is lehet, hogy téved. Idővel minden kiderül.
2021. szept. 30. 19:24
 8/11 A kérdező kommentje:

Hát nem gondolom,de bármi lehet..

Az előző sulimban volt egy srác aki bepróbálkozott.Suli után kapott egy fejest🤜🏼➡🧒🏻

Szaladt haza,hogy

Anyuuu,megütött egy lány(haverjai mesélték😂)

Nem vagyok az a tipus aki erre vevő.

2021. szept. 30. 19:41
 9/11 A kérdező kommentje:
Amugy 2 hónapja zaklatott
2021. szept. 30. 19:48
 10/11 anonim ***** válasza:
75%

JA, erről a zaklatásról nem írtál semmit, pedig lényeges.

Kérdés, milyen mértékű volt az a zaklatás. Ezeknek tudatában mérlegelj magadban ide, vagy oda húz-e a szíved.

2021. szept. 30. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!