Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? (Bővebben lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az alábbi problémával küzdök --> Régebben sűrűn láttam egy lányt a buszon, nagyon megtetszett, eleinte nem tudtam a nevét, (kb fél évvel ezelőtt) nemrég megtaláltam facebookon, vettem a bátorságot, hogy rá írjak, eleinte jól is alakult, találkoztam vele, ígért még egy találkozót.

Azóta sajnos nem igazán beszéltem vele, egyszerűen nincs beszélgetési téma, egyszerűen rettentően bosszant, mert gyönyörű, de tétlenül állok.

Szégyenemre most kerülöm, nem írok neki, mert félek, hogy később nagyot koppanok.

Azóta majdnem naponta megkérdezni, hogy "mizu", de nem igazán tudom mit válaszoljak, így be is fullad a beszélgetés mindig.

Lehet bármi esélyem nála? Biztosan én reagálom túl, de egyszerűen féltékeny vagyok rá, hogy idegen srácok raknak "szív" emojit a képére, így nem is érzem, hogy lenne nála bármi esélyem.

Ti mit tennétek a helyemben, adjam fel, vagy folytassam?

Vajon csak tiszteletből kérdezi meg, hogy mi van velem?

A nap minden percében rá gondolok, nem tudom ki verni a fejemből.

20f

2021. szept. 28. 19:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha annyira népszerű, akkor nem hiszem, hogy volna ideje csak úgy udvariasságból rád írogatni. Amikor legközelebb chateltek, akkor úgy irányítsd a beszélgetést, hogy kérhess tőle egy újabb találkozót. Akkor kiderül, hogy ő is akarja, vagy sem. Légy határozott, de ne ess a ló túlsó oldalára sem, mert ha túltolod a dolgot, akkor elijeszted.
2021. szept. 28. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!