Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép nő kedves de nem tud helyesen írni ismertek ilyeneket?
Figyelt kérdés
2021. szept. 21. 14:44
1/7 anonim válasza:
Nem. Most ezt egyébként magadra értetted?
2/7 anonim válasza:
Elég sokat. Mivel a külső az genetika, a műveltség pedig szerzett tudás.
3/7 anonim válasza:
Nem. Olyat igen, aki szép és nem tud helyesen írni. De ők nem is igazán kedvesek :D
4/7 anonim válasza:
Pasiból ismerek elég sok olyat, aki jóképű, kedves, aranyos, de sírhatnékom van attól, ahogyan ír.
5/7 anonim válasza:
Kérdező, neked a vesszőhasználatot kéne gyakorolni.
6/7 anonim válasza:
Van ilyen rengeteg.
Nálam mondjuk alapból instant bann a rossz helyesírás lehet akármilyen szép és kedves.
Egy bizonyos szint alá nem megyek.
7/7 anonim válasza:
Én diszlexiás vagyok, szóval gyakran van, hogy elírok szavakat/betűket tudat alatt vagy éppen nem tudok kimondani szavakat, beletörik a nyelvem kifejezésekbe és újítom a nyelvet is néha :D
Rémálom néha, máskor meg napokig egy hibát sem ejtek. Gépelni úgyahogy tudok, de nehezen ment a nyelvtan, mert teljesen mást hallok úgymond.
Anyukámtól örököltem, aki nem is kapott segítséget, nem volt lehetőség logopédushoz menni, nem is tudták, hogy van ilyen, hogy diszlexia, így neki ez ezerszer rosszabb és sokan lenézik sajnos, mert még mindig rengetegen nem tudnak erről a "betegségről".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!