Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A lány aki tetszik nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány aki tetszik nagyon félénk, hogyan érjem el hogy eljöjjön velem randizni?

Figyelt kérdés

Azt mondta nagyon szívesen eljönne de nem mer még, én türelmes vagyok mivel nagyon tetszik.

Még nem találkoztunk és ezért kicsit nehéz nekem mivel más fél éve beszélünk.

Nekem nagyon bejön hogy ennyire szégyenlős de tudnák neki valahogy segíteni hogy kevésbé féljen eljönni találkozni?

2021. szept. 19. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Legyél vele vicces,kedves,mindig próbáld oldani a hangulatot és ami a legfontosabb hogy ne erőltesd.

En is felenk vagyok,így magamból kiindulva ezeket tudnám tanácsolni.

Ha tényleg amiatt nem jön, mert felenk.

2021. szept. 19. 14:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt fontos leszögezni, hogy biztosan a félénksége miatt nem jön-e, nem pedig lerázásról van szó. Én ilyen kis bizonytalan, félénk lányoknál is, akár direktbe megkérdezem, hogy mi az ábra, tényleg kedvel, eljön-e (valaha) randizni, vagy pedig csak félénkségbe bújtatott udvariasságról van szó, amit ítéletnapig lehet húzni, mert valójában nem jövök be neki.
2021. szept. 19. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Másfél éve beszéltek tiniként találkozás nélkül?? Itt valami nem kerek...
2021. szept. 19. 16:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak nem rég kezdtem el közeledni hozzá, és mondta már hogy ő is nagyon kedvel.
2021. szept. 19. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Arról azért győzödj meg, hogy nem kamu, és tényleg az akinek mondja magát, mert sokan a félénkséggel próbálják kibeszélni magukat a találkozásból (ezt egyébként nem kötekedésből írom, én is sok emberrel irogatok a neten, szóval semmi bajom nincs az online ismerkedéssel).

De hogy megválaszoljam a kérdésed - Szerintem csak légy türelmes, lehet több idő kell neki, hogy felszabaduljon, majd úgyis szólni fog, ha készen áll a találkozásra.

2021. szept. 19. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!